Προς το περιεχόμενο

Gojira - Silvera | Full Cover

BGkakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα στην παρέα!

Σάββατο με ένα Remix από ένα παλιότερο cover που είχα κάνει με τον φίλο Αχιλλέα απ'τους Show Your Face. Το παλιό μου εγχείρημα, που είχε και "κανονικό" βίντεο χώλαινε πολύ στον ήχο και είπα έτσι να το φέρω στα standard μου του 2024. Gojira λοιπόν και η κομματάρα Silvera απ'τη δισκάρα Magma. Φοβερή παραγωγή στο original που δύσκολα μπορεί κάποιος να πλησιάσει. 

Για τα των ηχογραφήσεων, όσοι με παρακολουθείτε, τα ξέρετε λίγο πολύ:

--- Ηχογραφημένο, μιξαρισμένο στο Reaper.
--- Masterαρισμένο με T-racks.
--- Τα ντραμς είναι το suite του KRIMH από την Bogren Digital.
--- Μπάσο έχω γράψει με ένα Harley Benton και σαν amp software έχω χρησιμοποιήσει το Bass Knob.
--- Κιθάρες είναι 4, με το MLC S_zero 100 της Bogren Digital. 1 ζευγάρι high gain και 1 ζευγάρι low gain. Επίσης η αριστερή με τη δεξιά και στα 2 ζευγάρια είναι με διαφορετικές ρυθμίσεις. 

Περιμένω γνώμες!!!

• Συμφωνώ 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator

Πολύ καλό όλο το παίξιμο. Σφιχτές οι κιθάρες και στο κλίμα του ήχου.

Τα τύμπανα ήθελαν λίγη δουλειά ακόμη. Σε κάποια σημεία ακούνται un-glued αλλά το χειρότερο είναι ότι οι ρούλοι και τα γεμίσματα δεν έχουν επαρκείς δυναμικές και ακούγονται "κομπιουτερέ"

Η μίξη/master καλή. Στα αυτιά μου και στο δικό μου σύστημα, ίσως μπορούσε το τελικό αποτέλεσμα να είχε ένα κλικ λιγότερο περιεχόμενο στα 300hz, μια εξισορρόπηση με ένα boost στα 800hz και ένα κλικ περισσότερο "αέρα" στα 12k. Θα αφαιρούσε λίγο wooliness, θα βοηθούσε τη φωνή και θα το ζωντάνευε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου