gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, sultan of string είπε αν και είμαι γενικά αρνητικός στο να παίζει κανείς πάνω σε έτοιμα πράγματα θεωρω πολύ καλη προσπαθεια Σε ευχαριστώ! Γιατι το βλέπεις αρνητικά το να παίζει κάποιος πάνω σε έτοιμο backing track? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 10 minutes ago, gkourmoul1 said: Σε ευχαριστώ! Γιατι το βλέπεις αρνητικά το να παίζει κάποιος πάνω σε έτοιμο backing track? σαν δείγμα των δυνατοτητων του προτιμω πάντα κατι πιο ολοκληρωμένο. εχω ακούσει κάποια άλλα όπου νομίζω έπαιζες όλα τα οργανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, sultan of string είπε σαν δείγμα των δυνατοτητων του προτιμω πάντα κατι πιο ολοκληρωμένο. εχω ακούσει κάποια άλλα όπου νομίζω έπαιζες όλα τα οργανα Κοίτα, το χειροποίητο είναι αλλιώς, όπως και να το κάνουμε. Όντως έχω ανεβάσει κάμποσα κομμάτια μου στο section Music. Και εγώ τα προτιμώ, αλλά το να παίζει κάποιος και να εξασκείται πάνω σε έτοιμα backing tracks εχει πολλά πλεονεκτήματα (σου δίδεται η ευκαιρία να δουλέψεις τον αυτοσχεδιασμό σου, τις κλίμακες, τον χρόνο κλπ). Σαν να παίζεις με ορχήστρα ένα πράγμα... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 8 hours ago, gkourmoul1 said: Κοίτα, το χειροποίητο είναι αλλιώς, όπως και να το κάνουμε. Όντως έχω ανεβάσει κάμποσα κομμάτια μου στο section Music. Και εγώ τα προτιμώ, αλλά το να παίζει κάποιος και να εξασκείται πάνω σε έτοιμα backing tracks εχει πολλά πλεονεκτήματα (σου δίδεται η ευκαιρία να δουλέψεις τον αυτοσχεδιασμό σου, τις κλίμακες, τον χρόνο κλπ). Σαν να παίζεις με ορχήστρα ένα πράγμα... ναι χωρις feedback όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 46 λεπτά πριν, sultan of string είπε ναι χωρις feedback όμως Αν το ηχογραφήσεις και το ακούσεις με ξεκούραστα αυτιά, παίρνεις το feedback που πρέπει να πάρεις Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου εννοω ότι αυτό που παίζεις δεν επιρεάζει την υπολοιπη μπαντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση