gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου Τζαμάρω πάνω στο backing track του κομματιού με tv yellow. Your browser does not support the HTML5 audio tag somewhereover.mp3 5 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου Ωραίος ο P90, "στρογγυλός" ήχος, "εύπεπτος". 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου Σωραιος Το backiνg trαck βαλε 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Spyros Delta είπε Σωραιος Το backiνg trαck βαλε 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Και εδώ με αλλη κιθάρα και λιιιιιγο διαφορετικό phrasing. Your browser does not support the HTML5 audio tag somewhereoveribanez.mp3 Επεξεργασμένο 29 Ιουνίου από gkourmoul1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 44 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Και εδώ με αλλη κιθάρα και λιιιιιγο διαφορετικό phrasing. Your browser does not support the HTML5 audio tag somewhereoveribanez.mp3 4.57 MB · 22 downloads Είχα μία παλιά εκτέλεση που νομίζω παίζουν ο slash και ο steve vai αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά Your browser does not support the HTML5 audio tag Somewhere over the Rainbow.mp3 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου Δεν ξέρω εάν είναι κάποιος από τους δυο. Πάντως δεν ακούω κιθάρα με τρέμολο. Πολυ ωραία εκτέλεση, όπως και να ‘χει. Το γρηγοροτερο τέμπο βοηθά πολύ στη ροη. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου Το αλήτικο σόλο με Les Paul που ξεκινάει στο 3:38 μου αρέσει Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου Τέρμα αλητεία είναι όλο… Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου αν και είμαι γενικά αρνητικός στο να παίζει κανείς πάνω σε έτοιμα πράγματα θεωρω πολύ καλη προσπαθεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση