Προς το περιεχόμενο

Harley Benton ST-Modern Plus HSS


Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 λεπτά πριν, Nekkon είπε

Άκου εδώ που μιλάει ο γκουρού. Δεν είναι το βασικότερο από όλα, αλλά είναι πολύ βασικό σε μια κιθάρα 

 

Επίσης τα ακριβά cts pots είναι πολύ χειρότερα από τα φτηνά κινέζικα.Η fender έχεις τέτοια και κάνουν χρατσα χρουτσα ενώ μια no name 30ετιας με κινέζικα η κοραέατικα pots δουλεύουν όλα μια χαρά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Εντάξει, αφού το λέει ο @Κβαντική Διεμπλοκή, ας καταργηθούν όλοι οι after market μαγνήτες και τα μαγνητομάγαζα. Όσοι άλλαζουν μαγνήτες και μια και δυο και τρεις φορές σε ενα όργανο είναι το λιγότερο κουφοι. Γραφτηκε στο noiz 😅

  • Χαχα 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

Δεν ξέρω για τα μικρόφωνα πάντως για τους μαγνήτες όχι δεν το δέχομαι.Κανουν ΟΛΟΙ την ιδια δουλειά σε όσες κιθάρες έχω χρησιμοποιήσει αξίας από 50 έως 1500 ευρώ.

 

Και εγώ μπορώ να σου πω ότι εχω αλλαξει 2-3 σετ σε κάθε μια από τις κιθάρες που έχω, και όλοι είχαν διαφορες μεταξύ τους, σε πολλές περιπτώσεις τεράστιες. Αλλά δεν έχει σημασία τι λέω εγώ και τι λες εσύ, καθώς δεν είμαστε αρκετά μεγάλο δείγμα, τόσο ώστε να μπορούμε να γενικεύσουμε. Μιλάμε για τι έχουμε παρατηρήσει με τα αυτιά μας, και με τις επιλογές που κάναμε σε μαγνήτες. Δεν σημαίνει ότι ο δίπλα έχει τα ίδια αυτιά, ή ότι έχει κάνει ίδιες επιλογές σε μαγνήτες. Πόσο μάλλον το σύνολο.

 

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι οι μαγνήτες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Μπορεί μια κιθάρα με πολύ καλό ήχο, να γίνει κιθάρα με εξαιρετικό ήχο, μονο και μονο με αλλαγή μαγνητών. Λίγο να αλλάξει η ατάκα, λίγο ο ήχος να γίνει πιο ισορροπημένος, πιο "κοφτερός" και πιο καθαρός, η διαφορά γίνεται αισθητή πρώτα στο χέρι και μετά στο αυτί.

Γιώργος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To πιο αστείο είναι ότι θυμάμαι πάνω απο μία συζήτηση όπου ο @Κβαντική Διεμπλοκή έψαχνε να αλλάξει / είχε αλλάξει μαγνητες σε μια ...Gibson (αχεμ) LP Junior. 😂

  • Συμφωνώ 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α μπραβο τωρα που είπες Wilkinson μου ήρθε, το θυμάμαι το σκηνικό: επρόκειτο για μια Gibson Melody Maker με bookmatched spalted maple top (τι πιο σύνηθες) KAI πλάτη (...), με one of a kind burst pattern (και στην πλατη) και με P90, τον οποίο έιχε αλλάξει με Wilkinson noiseless και μας έγραφε ποσο (περαν του θέματος θορύβου) καλύτερος ηχητικά ήταν ο Wilkinson απο τον μαμα "Gibson" (που ούτε κατα διάνοια δεν ήταν μικροφωνικό unpotted μπιχλιμπιδι απο το Ali Express).

Αλλα κατα τα άλλα

2 ώρες πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

Κανουν ΟΛΟΙ την ιδια δουλειά σε όσες κιθάρες έχω χρησιμοποιήσει αξίας από 50 έως 1500 ευρώ.


🤡

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

Αυτό το αστείο με τους καλούς και κακούς μαγνήτες κάποτε πρέπει να σταματήσει .

Ο κβαντικός είναι μια εξέχουσα προσωπικότητα του φόρουμ.

 

Σέβομαι τις απόψεις του και εκτιμώ το χιούμορ του (βεβαίως όχι πάντα) 

 

να είναι πάντα καλά του εύχομαι 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και επίσης οι κινεζικες κιθάρες είναι καλύτερες από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στην αγορά.Οπως επίσης τα κινέζικα αυτοκίνητα τηλέφωνα είδη τεχνολογίας κτλ.Εξαλλου όλα εκεί φτιάχνονται. Κρατάω μια πισινή εάν έχουν ξεπεράσει αυτήν την στιγμή τους Ιάπωνες που μέχρι μερικά χρόνια πριν κρατούσαν τα σκήπτρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η κίνα ειναι μια τεράστια χώρα παραγωγής που διαθέτει διάφορες ποιότητες,απο το καλύτερο μέχρι το χειρότερο.

Οι μαγνήτες δέν διαθέτουν όλοι το ίδιο κράμα,οπότε λογικά έχουν μια διαφορά αλλά το marketing είναι ικανό να ξεγελάσει τον καταναλωτή και να πληρώσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Βασικά το ανήθικο του πράγματος δέν είναι ευθύνη της κίνας,αλλά τον εταιριών που τα εμπορεύονται η ακόμη και τον εμπόρων.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου