Dixie Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου H Harley Benton αποφάσισε να «τρελάνει» κόσμο καλοκαιριάτικα κυκλοφορώντας μια νέα σειρά από Stratocaster κιθάρες, και συγκεκριμένα τις HARLEY BENTON ST-MODERN PLUS HSS. Alder body, Flame top, Bolt-on maple neck, maple ή laurel fingerboard, 22 medium jumbo stainless steel frets, 1 Tesla VR-Nitro Alnico 5 covered humbucker (bridge) and 2 Tesla TV-S1M Alnico 5 single coils (middle and neck) ή 1 Tesla VR-Nitro Alnico 5 Zebra humbucker (bridge) and 2 Tesla TV-S1M Alnico 5 single coil (middle and neck), 1 Tone control with push/pull function for coil split. Τιμή: από 416 έως 466 euros. Με έβαλαν σε πειρασμό... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου Άντιγραφή Suhr και Tom Anderson σε χαμηλή τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dixie Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου Θεωρώ ότι η Harley Benton, ο Thomann δηλαδή, θέλει να κοντράρει τα μοντέλα της SIRE/Larry Carlton, με καλύτερα specs και πιο χαμηλή τιμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mathematician Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου Αναμένεται και η strat με έναν και μοναδικό bridge humbucker μαγνήτη και hardtail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 20 λεπτά πριν, mathematician είπε Αναμένεται και η strat με έναν και μοναδικό bridge humbucker μαγνήτη και hardtail. Aντιγραφή μιας Tom Delonge Stratocaster 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 36 λεπτά πριν, Dixie είπε Θεωρώ ότι η Harley Benton, ο Thomann δηλαδή, θέλει να κοντράρει τα μοντέλα της SIRE/Larry Carlton, με καλύτερα specs και πιο χαμηλή τιμή. Δεν ξέρω τι θέλει να κοντράρει και γιατί, εγώ απλά έγραψα ποια μοντέλα μου θυμίζει η αντιγραφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dixie Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου Τι μαγνήτες έχουν; Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου Με βάση τα specs που είδα (και για να είμαι ειλικρινής τα... κσύλα - δηλαδή alder body) , η τιμή τους είναι εξαιρετική. Πόσο μάλλον όταν ο "ανταγωνισμός" (βλέπε Squier) είναι λεύκες, Nato... "αγριοπασατεμπιές" και άλλα "εξωτικά" κσύλα . Έχουν την ψήφο μου. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Με βάση τα specs που είδα (και για να είμαι ειλικρινής τα... κσύλα - δηλαδή alder body) , η τιμή τους είναι εξαιρετική. Πόσο μάλλον όταν ο "ανταγωνισμός" (βλέπε Squier) είναι λεύκες, Nato... "αγριοπασατεμπιές" και άλλα "εξωτικά" κσύλα . Έχουν την ψήφο μου. Ρε μανια με το alder....δηλ. τα μισα mid 60s Jazz Basses που ειναι Poplar γιατι ειχαν ξεμεινει απο κΣυλα δεν τα θες? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση