Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου Your browser does not support the HTML5 audio tag tamp2.mp3 4 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου Καλό κομμάτι. Το περίεργο είναι ότι παίζει ο Samy την wah και ο Waterfall το Hammond. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Nestoras είπε Το περίεργο είναι ότι παίζει ο Samy την wah και ο Waterfall το Hammond. Ναι, είπαμε να αλλάξουμε ρόλους σ'αυτό εδώ, έτσι άφησα την tele και έπιασα το Χαμούνδ. Δεν σου κρύβω ότι μου καλοάρεσε, τόσο που σκέφτομαι να αγοράσω ένα... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου Δεν βλέπω πολύ κίνηση... οπότε το βράδυ λέω να κάνω την αποκάλυψη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 1 ώρα πριν, PAL είπε Δεν βλέπω πολύ κίνηση... οπότε το βράδυ λέω να κάνω την αποκάλυψη . Δηλ. δεν κέρδισα; 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 4 minutes ago, Nestoras said: Δηλ. δεν κέρδισα; Έχεις πέσει πιο κοντά από όλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 1 ώρα πριν, PAL είπε Έχεις πέσει πιο κοντά από όλους. Με γρίφους μιλάς γέροντα ΥΓ: Με βάζεις σε σκέψεις ότι κάποιος που γνωρίζουμε έχει παίξει στο επίμαχο κανάλι all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου Ο παράγκας παίζει τα πλήκτρα στο αριστερό κανάλι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου Όχι όλα τα τρακς τα έχω γράψει εγώ. ΟΛΑ όμως… έτοιμο στο πιάτο το έδωσα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 35 λεπτά πριν, PAL είπε Όχι όλα τα τρακς τα έχω γράψει εγώ. ΟΛΑ όμως… έτοιμο στο πιάτο το έδωσα . Μιξαρε ένα κανάλι ο SF 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση