Προς το περιεχόμενο

iLok Manager πρόβλημα με license

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το XPand2! της airmusictech.

Ξαφνικά, ανοίγοντας το DAW μου να δουλέψω, δεν μου ανοίγει κανένα project όπου έχει χρησιμοποιηθεί το εν λόγω VST και εμφανίζει μήνυμα για activation του VST

Στο iLok Manager το όνομα του υπολογιστή που δουλεύω εμφανίζεται 2 φορές!

Το πρώτο εικονίδιο είναι ενεργό και bold και γράφει 0 activations και το 2ο εικονίδιο είναι αμυδρό και έγραφε 1 Activation. (επισυνάπτω εικόνα)

Αν πάω στο 2ο εικονίδιο για να κάνω drag n drop την άδεια για να την μεταφέρω στο 1ο, μου εμφανίζει μήνυμα ότι πρέπει να τρέξω το iLok από τον υπολογιστή αυτόν (μα είμαι ήδη στον υπολογιστή αυτόν).

Έκανα report as unusable το δεύτερο instance του υπολογιστή, αλλά περιμένω χωρίς αποτέλεσμα να γίνει approved το reset request.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι ανάλογο? υπάρχει κάποια λύση? γιατί άραγε συνέβη αυτό έτσι ξαφνικά?

Ευχαριστώ

Screenshot 2024-06-02 075612.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator

Φαντάζομαι έχεις το dongle μέσα σε αυτόν το υπολογιστή; Αν ναι, εγώ θα απεθυνόμουν κατευθείαν στη iLok.

Αυτό είναι το καλό με τα original plugins: όταν κάτι συμβαίνει, ξέρεις ότι θα βρεις άκρη.

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

τι είναι το dongle? και γιατί το πρόβλημα εμφανίστηκε έτσι ξαφνικά, χωρίς να έχω κάνει τίποτα εγκαταστάσεις ή updates κλπ.... 4 χρόνια έχω το XPand εγκατεστημένο και δούλευα μια χαρά

Επεξεργασμένο από killbill

Πρίν 4 χρόνια που το έβαλες,σου είχε ζητηθεί να κάνεις εναν λογαριασμό στο https://ilok.com/#!home για ενεργοποίηση.

Δεν χρειαζοταν usb stick το συγκεκριμένο(Dongle).

Ξαναμπές εκεί,καπου θα έχεις τους κωδικους και κάνε απλά ένα update στο license η δές αν εχεις κατεβασμένο το  eLicenser Control Center και κάντο απο εκεί μέσα.Αν χρειαστεί μπές εκεί που το είχες αγοράσει και ξαναβρές το serial να το περάσεις πάλι στο site του ilok.

Αν δέν θυμάσε πως γίνετε,υπάρχουν βιντεο στο youtube.

Απο τα χειρότερα vst που αγόρασα ποτέ by the way.

• Like 1

Δεν βλέπω επιλογή για update στο iLok Manager...

Το θέμα είναι πως θα φύγει το Activation από τη δεύτερη συσκευή φάντασμα

Έστειλα mail και περιμένω

ευχαριστώ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου