Προς το περιεχόμενο

Ταινία "Υπάρχω" - Στέλιος Καζαντζίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Νομίζω πως ο Ίαν Γκίλαν θα ήταν καταλληλότερος για Στέλιος Καζαντζίδης...

Why not??

image.png.52a285d4009e2b13c025bab4f3e6fa6a.png

• Χαχα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

41 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Popcorn Time το πρόγραμμα. Τσέκαρε το...?

Το ξέρω αλλά προτιμώ να αποχαυνώνομαι με ότι μου προσφέρει το NETFLIX?

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Ο Χρήστος Μάστορας είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης και μου αρέσει που έχει πολλές πλευρές. Κάνει τα δικά του ποπ κομμάτια και μπαλάντες με Μέλισσες αλλά επίσης από τη μια συνεργάζεται με τραπερς (βέβαια δεν με εκφράζει αυτό το είδος) και από την άλλη έκανε το εξαιρετικό ντουέτο Εθνική Οδός με το σπουδαίο Γιώργο Νταλάρα. Έχει κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα μεταξύ τους, έχει βρεθεί στο Ηρώδειο και Μέγαρο Μουσικής σε αφιερώματα, έχει κάνει αφιέρωμα στους Beatles και πολλά που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή, πάντως είναι πολυδιαστατος.

Στη δεδομένη φάση που η δισκογραφία πάει από το κακό στο χειρότερο και ενώ υπάρχει έτοιμο υλικό στο συρτάρι βγαίνει με πολύ αργους ρυθμούς , το να κάνει κάτι διαφορετικό μόνο καλό θα του κάνει. Βέβαια ελπίζω να έχει μελετήσει το Στέλιο Καζαντζίδη, αν και σαν χροιά δεν ξέρω αν μου ταιριάζει να ερμηνεύσει τέτοια παλιά λαϊκά. 

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, thebest20 είπε

Βέβαια ελπίζω να έχει μελετήσει το Στέλιο Καζαντζίδη, αν και σαν χροιά δεν ξέρω αν μου ταιριάζει να ερμηνεύσει τέτοια παλιά λαϊκά. 

Ειναι τραγουδισταρας ο Χρήστος και μπορει να ερμηνευσει τα παντα.....ακομα και ΣΤΕΛΑΡΑ (στο 10% αντε στο 20%  της αποδοσης του Στελιου φυσικα οπως ΟΛΟΙ οι τραγουδιστες στον πλανητη γη απο Ελλαδα και δυτικα,ανατολικα υπαρχουν αρκετοι στο επιπεδο του που φτανουν και το 100%) 

Επεξεργασμένο από Superfunk
  • Like 1

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου