Προς το περιεχόμενο

2 midi keyboards σε 1 pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα παιδια!

H ερωτηση μου ειναι η εξης:

Αν συνδεθουν 2 midi keys σε 1 pc θα λειτουργουν σωστα και σε συνδυασμο μεταξυ τους (π.χ.τα πληκτρα του ενος με το pitch bend του αλλου) και ολα αυτα στο ιδιο DAW ;; (Cubase 10.5 στην προκειμενη περιπτωση)

Intel Core i7 8700 @ 3.20GHz

32gb RAM

Z370 AORUS Ultra Gaming MB

4095MB NVIDIA GeForce GT 730
Samsung SSD 870 EVO 500GB 

GIGABYTE 1863GB NVME

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Alex Raptakis είπε

Καλημέρα. Θετικό - Θα λειτουργούν όλα κανονικά. Οι συσκευές midi απλά στέλνουν πληροφορία CC με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή το ModWheel του ενός πληκτρου θα είναι CC1, ίδιο ακριβώς με του άλλου - εκτός αν τα αλλάξεις στο firmware. όταν έχεις ανοιχτό ένα VST, μπορεί να παίζεις με τα πλήκτρα του ενός, αλλά να διαχειρίζεσαι λοιπές ρυθμίσεις με ένα άλλο - όπως το pitch bend ή το modwheel.

Εγώ έχω φαντάσου 2 midi drum kit modules τα οποία λειτουργούν ταυτόχρονα για 1 VST όταν παίζω, και  1 keyboard με 1 fader controller που ναι μεν το keyboard μου έχει pitch bend και modwheel, αλλά τα πειράζω από τα faders του άλλου controller.

Αν θες μπορείς να τα απομονώσεις, και κάθε συσκευή να επηρεάζεται από κάποια συγκεκριμένη συσκευή, αλλά εκεί θέλει άλλες ρυθμίσεις. Από μόνα τους λειτουργούν όλα ταυτόχρονα.

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου