johnps Δημοσιευμένο 27 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 27 Μαϊου 2 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε σε λευκό όργανο (για τα γούστα μου) αισθητικά είναι Η επιλογή. you got that right.......+1111 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 30 Μαϊου OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαϊου Στις 27/5/2024 στις 7:53 ΠΜ, Terry RoscoeBeck5 είπε Καλορίζικο για τον νέο ιδιοκτήτη του, μπράβο στον μάστορα Πολύ όμορφο... όσο το κοιτάω, τόσο μου αρέσει περισσότερο ο συνδυασμός natural - βαμμένο. Μόνο μια ερώτηση: Κιλά; Στα 3.9 κιλά περίπου. 1 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Μαϊου Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Μαϊου 2 λεπτά πριν, HellFire είπε Στα 3.9 κιλά περίπου. OK, όπως το είδα το περίμενα βαρύτερο... Μια χαρά! 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 30 Μαϊου OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαϊου Και μερικές φώτο επί το έργον! 2 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 30 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 30 Μαϊου Αφού δώσω και εγώ τα συγχαρητήρια για την πολυ ωραία κατασκευή αλλά και το θεαματικό αποτέλεσμα, θα ήθελα να ρωτήσω ποια η σχεση του οργάνου με τον Steve Harris...... μάλλον κάπου έχω έλλειμα γνώσης... μήπως στα ιερογλυφικά στο headstock ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Μαϊου Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Μαϊου 25 λεπτά πριν, Jet72 είπε ποια η σχεση του οργάνου με τον Steve Harris Το λευκό σώμα, το μπλε "φιλέτο" και το σήμα στην άνω πλευρά. Γι' αυτό λέει ο @HellFire με "αέρα" από... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 30 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 30 Μαϊου Got it, tnx! Στο δικό μου μυαλό ο Steve Harris πάει με το μπλε ελεκτρικ με τον καθρέπτη κλπ. Spam continued, σήμερα (μετά από 30+ χρόνια) μαθαίνω ότι το μπάσο μου είναι τύπου P-bass.... βρε τι μαθαίνει κανείς! Spam off Για να ξαναρθω στο εργαλείο το καινούργιο, έχει belly cut ή πρέπει να είσαι...fit για να το φορέσεις; Αν το βλέπω σωστά μάλλον δεν έχει - και αυτό το κάνει ακόμη πιο άγριο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Μαϊου Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Μαϊου 4 λεπτά πριν, Jet72 είπε Στο δικό μου μυαλό ο Steve Harris πάει με το μπλε ελεκτρικ με τον καθρέπτη Ναι, το παλιό ήταν έτσι... Αλλά μοντέρνοι καιροί Γιάννη μου , έβγαλε άλλο κούτσουρο. 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 31 Μαϊου OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαϊου 6 ώρες πριν, Jet72 είπε Got it, tnx! Στο δικό μου μυαλό ο Steve Harris πάει με το μπλε ελεκτρικ με τον καθρέπτη κλπ. Spam continued, σήμερα (μετά από 30+ χρόνια) μαθαίνω ότι το μπάσο μου είναι τύπου P-bass.... βρε τι μαθαίνει κανείς! Spam off Για να ξαναρθω στο εργαλείο το καινούργιο, έχει belly cut ή πρέπει να είσαι...fit για να το φορέσεις; Αν το βλέπω σωστά μάλλον δεν έχει - και αυτό το κάνει ακόμη πιο άγριο! Δεν έχει belly cut γιατί ο ιδιοκτήτης είναι άΜπελος (όχι αμπαλος) και το ήθελε έτσι. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 31 Μαϊου 15 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ναι, το παλιό ήταν έτσι... Αλλά μοντέρνοι καιροί Γιάννη μου , έβγαλε άλλο κούτσουρο. Μού θύμισες αυτό το βίντεο όπου ο reviewer (όντας άλλου στυλ παίκτης) ''απολογείται'' κάθε φορά που παίζει licks του Harris... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση