fatalv Δημοσιευμένο 29 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 29 Μαϊου 2 ώρες πριν, Nekkon είπε Πήρα αυτό https://www.rihardos.gr/el/ΚΟΥΡΔΙΣΤΗΡΙ-fender-bullet-tuner-black-0239979002.html Με πιάσανε; Όχι βρε. το 3€ τρόπος του λέγειν είναι. Πάντως νομίζω ότι ο μέσος όρος τιμής τους είναι 10-20€. Εκτός και αν πάρεις από κανα amazon η κανα temu 1 ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 29 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 29 Μαϊου 19 λεπτά πριν, fatalv είπε Εκτός και αν πάρεις από κανα amazon η κανα temu Άσε, εχω Telecaster, δεν ξεκουρδίζεται έτσι κ αλλιώς 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 29 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 29 Μαϊου 13 λεπτά πριν, Nekkon είπε Άσε, εχω Telecaster, δεν ξεκουρδίζεται έτσι κ αλλιώς Όντως.. Πού πας και μπλέκεις κι εσύ ρε παιδί μου με χορδιστήρια.. 1 ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση