Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

Καθόλου για πλάκα δεν το λέω.Εχω δύο λαμπατους και παίζω μόνο με τον line6 γιατί έχει tuner.Κουρδιζω με το αυτί στο 5ο ταστο αλλά πως να ξέρω ότι η μι μπάσο είναι σίγουρα E#?

Δεν το ξέρεις... αυτό που έχει σημασία είναι οι χορδές μεταξύ τους να είναι εντάξει και όλα τα όργανα μεταξύ τους. Εγώ κουρδίζω με γνώμονα το πόσο τεντωμένες είναι οι χορδές, τις θέλω σε μια τάση που βρίσκω εμπειρικά στο περίπου

kavagio for strings

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Άγιος είπε

Δεν το ξέρεις... αυτό που έχει σημασία είναι οι χορδές μεταξύ τους να είναι εντάξει και όλα τα όργανα μεταξύ τους. Εγώ κουρδίζω με γνώμονα το πόσο τεντωμένες είναι οι χορδές, τις θέλω σε μια τάση που βρίσκω εμπειρικά στο περίπου

Ναι εντάξει αλλά η μπάντα έχει άλλη μια

κιθάρα και ένα μπάσο δεν γίνεται να κάνω αυτό που λες.Ασε που ο line6 έχει και εφε οποτε έχω το λιγότερο 4 έτοιμα presets με πολύ καλά εφέ. 

Μόνο στο σπίτι παίζω με λαμπατο γιατί όντως έχει πολύ ωραίο ήχο για να κάτσεις να γουστάρεις και να παίζεις. 

• Like 1

35 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

Ναι εντάξει αλλά η μπάντα έχει άλλη μια

κιθάρα και ένα μπάσο δεν γίνεται να κάνω αυτό που λες.Ασε που ο line6 έχει και εφε οποτε έχω το λιγότερο 4 έτοιμα presets με πολύ καλά εφέ. 

Μόνο στο σπίτι παίζω με λαμπατο γιατί όντως έχει πολύ ωραίο ήχο για να κάτσεις να γουστάρεις και να παίζεις. 

Και «θυσιαζεις» έναν ήχο λαμπάτου στο live επειδή δεν έχει tuner, αντί να πάρεις ένα «μανταλάκι» κουρδιστήρι που κάνει 3€ και να το έχεις μόνιμα στο head της κιθάρας σου, ας πούμε;

• Χαχα 2
  • Συμφωνώ 2

...από την πολλή γκαργκανέλα.

50 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

Καθόλου για πλάκα δεν το λέω.Εχω δύο λαμπατους και παίζω μόνο με τον line6 γιατί έχει tuner.Κουρδιζω με το αυτί στο 5ο ταστο αλλά πως να ξέρω ότι η μι μπάσο είναι σίγουρα E#?

Τι κουρδίσματα και οπισθοδρομικά πράγματα είναι αυτά που σ' απασχολούν.

• Χαχα 2

InfluenSir!

3 ώρες πριν, TakisB είπε

Αναφερόμουν στα σύγχρονα ψηφιακά περισσότερο, Axe Fx, Line 6 Helix, Neural DSP, Kemper (αν και αυτό είναι amp modeller βασικά) κλπ με τη λογική ότι είναι το αντίστοιχο με ένα πολύ δυνατό all in one rompler/workstation για τους πληκτράδες. Ακριβά σίγουρα αλλα΄τα έχουν όλα μέσα, σε πολύ υψηλή ποιότητα και σε βολική συσκευασία.

Το καλύτερο εργαλείο για κάποιον,είναι αυτό που τον βολεύει περισσότερο.Αν μιλάς για synth μονο,φαντάσου οτι μιλάς με κάποιον που περνάει το minilogue  απο ενα ελαφρύ overdrive η και όχι και μετά σε λαμπάτο ενισχυτή κιθάρας για να πάρει τον ήχο με μικρόφωνο.Εγώ έτσι δίνω χαρακτήρα,για τις δικές μου ανάγκες.

Αν εδινα χρήματα για  ψηφιακό fx,σε αρκετά χρήματα θα πήγαινα Eventide και σε λίγα,σε κλασικά μηχανήματα  οπως τα yamaha spx -- alesis quadraverb,korg,roland οτιδήποτε μπορουσα να βρώ απο τα 80s.

• Guru

Από συζήτηση που είχα χθες και σήμερα με συνάδελφους "καταλήξαμε" πως στην τιμή που ήταν μέχρι πρότινος ο πενηντάρης KATANA, MKii και EX ήταν στις πρώτες αλλά και συμφέρουσες επιλογές. Με την τιμή που εμφανίστηκε ο πενηντάρης GEN 3 οι τιμές είναι κοντά σε άλλους που προσφέρουν, τεχνολογικά τουλάχιστον, περισσότερα πράγματα.

Όπως μου είπαν (συμφωνώ και εγώ), το gap μεταξύ των mkii και GEN 3 δεν είναι τέτοιο που να δικαιολογεί τέτοια διαφορά τιμής, ίσως...

Η ιστορία θα δείξει.

• Like 2

9 ώρες πριν, fatalv είπε

ένα «μανταλάκι» κουρδιστήρι που κάνει 3€

Πήρα αυτό https://www.rihardos.gr/el/ΚΟΥΡΔΙΣΤΗΡΙ-fender-bullet-tuner-black-0239979002.html

Με πιάσανε;

• Χαχα 1

Never give up! 

10 ώρες πριν, fatalv είπε

Και «θυσιαζεις» έναν ήχο λαμπάτου στο live επειδή δεν έχει tuner, αντί να πάρεις ένα «μανταλάκι» κουρδιστήρι που κάνει 3€ και να το έχεις μόνιμα στο head της κιθάρας σου, ας πούμε;

O JVM είναι 20 κιλά ο laney tt50h είναι 25 μόνο η κεφαλές. Ο line6 είναι 14 ολόκληρος με εφέ και tuner.Η αλήθεια είναι είναι ότι θα αγόραζα ένα μικρό λαμπατο combo 15 κιλά αλλά και πάλι θα πρέπει να πάρω μια καλή πεταλιερα.

• Like 1

1 ώρα πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

O JVM είναι 20 κιλά ο laney tt50h είναι 25 μόνο η κεφαλές. Ο line6 είναι 14 ολόκληρος με εφέ και tuner.Η αλήθεια είναι είναι ότι θα αγόραζα ένα μικρό λαμπατο combo 15 κιλά αλλά και πάλι θα πρέπει να πάρω μια καλή πεταλιερα.

Σου έχω την λύση, και από Θεσσαλονίκη για να μην παιδευεσαι 

https://smart.noiz.gr/details.php?id=562768&search_id=5970143

• Like 1
  • Συμφωνώ 1

Never give up! 

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου