kosthrash Δημοσιευμένο 28 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 28 Μαϊου 30 λεπτά πριν, John Goumis είπε Αν ήμουν υπέρ των modelling ενισχυτών αυτής της κατηγορίας σίγουρα θα προτιμούσα αυτούς της Boss. Έχω παίξει και λάιβ με Κατάνα και ήμουν ικανοποιημένος. Αυτή η εταιρεία γενικά ο,τι και να βγάλει είναι εγγύηση. Πολύ αγαπημένη εταιρεία. Έχουν πάντως ανταγωνισμο στην κατηγορία τιμής των modeling amp που κινούνται, τους Line6 Catalyst, ειδικά μετά το firmware update με νέα amp models από το Helix hx (βλέπε Badong για high gain)... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TakisB Δημοσιευμένο 28 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 28 Μαϊου 13 hours ago, MGs said: Καλά κάνουν διάφοροι μουσικοί μικρομεσαίας κατηγορίας και παίρνουν ένα ψηφιακό που τα παίζει όλα και σιγά τα λεφτά που τους δίνουν για να κουβαλούν και όργανα με ρόταρυ καμπίνες για να παίξουν στην παράγκα του μπαρμπα θωμά με 100 ευρώ μεροκάματο και ήχο ότι να ναι.Δέν λέω αυτό. Νομίζω οτι αρκετοί δέν ασχολούνται με τον ήχο σάν ποιότητα,αλλά σαν ποσότητα,αφού θα δείς αρκετούς να τα παραγγέλνουν μόνο απο δείγματα στο youtube και κοιτάζουν περισσότερο τα features. Η απουσία παραμόρφωσης και λάμπας,στους περισσότερους τουλαχιστον,που για έναν κιθαρίστα είναι σχεδόν απαραίτητα,τους επιτρέπη μία πιο εύκολη μετάβαση απο το αναλογικό στο ψηφιακό όργανο,ακόμη και άν αυτό έχει κόστος στην ποιότητα του ήχου.Απλά. Δεν θα ήθελα να το κάνουμε κιθαρίστες vs πληκτράδες το θέμα, οπότε θα σου πω μόνο ότι νομίζω ότι το βλέπεις λίγο μονόπλευρα το θέμα. ΟΚ, το θέμα της παραμόρφωσης είναι πάντα αυτό που κυνηγάνε οι κιθαρίστες αλλά δεν είναι ότι δεν υπάρχουν καλές λύσεις πλέον και γι' αυτό το θέμα. Εκτός κι αν είναι τόσο χάλια τα Axe Fx και τα υπόλοιπα modellers αυτής της κατηγορίας, που τουλάχιστον στα αυτιά μου είναι κάθε άλλο παρά χάλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 28 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 28 Μαϊου 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Θα μπορούσες βέβαια αν ήθελες να ρωτήσεις και για κάποια άλλη άποψη επί του θέματος... Ξέρω ποιος κυκλοφορεί τις κακοήθειες αυτές. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 28 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 28 Μαϊου 1 ώρα πριν, TakisB είπε Δεν θα ήθελα να το κάνουμε κιθαρίστες vs πληκτράδες το θέμα, οπότε θα σου πω μόνο ότι νομίζω ότι το βλέπεις λίγο μονόπλευρα το θέμα. ΟΚ, το θέμα της παραμόρφωσης είναι πάντα αυτό που κυνηγάνε οι κιθαρίστες αλλά δεν είναι ότι δεν υπάρχουν καλές λύσεις πλέον και γι' αυτό το θέμα. Εκτός κι αν είναι τόσο χάλια τα Axe Fx και τα υπόλοιπα modellers αυτής της κατηγορίας, που τουλάχιστον στα αυτιά μου είναι κάθε άλλο παρά χάλια. Θα μπεί πάλι ο "κηδεμόνας μου" και θα με πάρει απο το αυτί. Αγαπητέ Τάκη. Εννοείς σύγχρονες "καλές λύσεις" στην παραμόρφωση,το ψηφιακό Axe Fx των 2.100 ευρώ,έναντι ενός ας πούμε Proco Ρat π.χ η οποιοδήποτε άλλου αναλογικού,(μή βάλω τα αγαπημένα μου germanium που ξερνάνε θάνατο μέσα),πεταλιού τών περίπου 100/150 ευρώ και ας έχουν φτιαχτεί 50 χρόνια πρίν? Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Κύριος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TakisB Δημοσιευμένο 28 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 28 Μαϊου 16 minutes ago, MGs said: Θα μπεί πάλι ο "κηδεμόνας μου" και θα με πάρει απο το αυτί. Δεν το πιάνω αυτό και δεν ξέρω γιατί στραβώνεις έτσι. Καλύτερα να το αφήσω εδώ γιατί προφανώς δεν σου αρέσει η κουβέντα. Εννοείται ότι μπορείς να διαφωνήσεις, δεν χρειάζεται καν να στο επιτρέψω εγώ. Καλή συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 28 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 28 Μαϊου 7 λεπτά πριν, TakisB είπε Δεν το πιάνω αυτό και δεν ξέρω γιατί στραβώνεις έτσι. Καλύτερα να το αφήσω εδώ γιατί προφανώς δεν σου αρέσει η κουβέντα. Εννοείται ότι μπορείς να διαφωνήσεις, δεν χρειάζεται καν να στο επιτρέψω εγώ. Καλή συνέχεια. Δέν στραβώνω βρε,πές την γνώμη σου πάνω στο θέμα. 50 λεπτά πριν, MGs είπε Εννοείς σύγχρονες "καλές λύσεις" στην παραμόρφωση,το ψηφιακό Axe Fx των 2.100 ευρώ,έναντι ενός ας πούμε Proco Ρat π.χ η οποιοδήποτε άλλου αναλογικού,(μή βάλω τα αγαπημένα μου germanium που ξερνάνε θάνατο μέσα),πεταλιού τών περίπου 100/150 ευρώ και ας έχουν φτιαχτεί 50 χρόνια πρίν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TakisB Δημοσιευμένο 28 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 28 Μαϊου 17 minutes ago, MGs said: Δέν στραβώνω βρε,πές την γνώμη σου πάνω στο θέμα. Όπως θέλεις. Αναφερόμουν στα σύγχρονα ψηφιακά περισσότερο, Axe Fx, Line 6 Helix, Neural DSP, Kemper (αν και αυτό είναι amp modeller βασικά) κλπ με τη λογική ότι είναι το αντίστοιχο με ένα πολύ δυνατό all in one rompler/workstation για τους πληκτράδες. Ακριβά σίγουρα αλλα΄τα έχουν όλα μέσα, σε πολύ υψηλή ποιότητα και σε βολική συσκευασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 28 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 28 Μαϊου Καλοί οι λαμπατοι αλλά δεν έχουν tuner .Ούτε ο Katana έχει οπότε συνεχίζω με τον line6 75w 15ετιας μέχρι να βγει katana με tuner.Απαραδεκτοι εκεί στην boss. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 28 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 28 Μαϊου 3 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Καλοί οι λαμπατοι αλλά δεν έχουν tuner .Ούτε ο Katana έχει οπότε συνεχίζω με τον line6 75w 15ετιας μέχρι να βγει katana με tuner.Απαραδεκτοι εκεί στην boss. Εγώ νόμιζα ότι το έλεγες για πλάκα στο άλλο ποστ σου... μάθε να κουρδίζεις με το αφτί, γίνεται καλύτερο κούρδισμα και βοηθάει και στο παίξιμο 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 28 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 28 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Άγιος είπε Εγώ νόμιζα ότι το έλεγες για πλάκα στο άλλο ποστ σου... μάθε να κουρδίζεις με το αφτί, γίνεται καλύτερο κούρδισμα και βοηθάει και στο παίξιμο Καθόλου για πλάκα δεν το λέω.Εχω δύο λαμπατους και παίζω μόνο με τον line6 γιατί έχει tuner.Κουρδιζω με το αυτί στο 5ο ταστο αλλά πως να ξέρω ότι η μι μπάσο είναι σίγουρα E#? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση