MGs Δημοσιευμένο 24 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 24 Μαϊου 27 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Μπορεί πολύ απλά (και πιθανότατα) να πρόκειται για end of life της μητρικής Περισσότερο αυτό πιστεύω και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 24 Μαϊου Πάρε RYZEN Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Μαϊου Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Μαϊου 1 ώρα πριν, LK είπε Είναι ένα σενάριο. Θα μου επιτρέψεις ένα ακόμη "σενάριο"... Βλέπω αυτό το "νήμα" και νομίζω ότι είμαι στο... 1998 (ή κάπου εκεί κοντά) 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 24 Μαϊου Guru Share Δημοσιευμένο 24 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Θα μου επιτρέψεις ένα ακόμη "σενάριο"... Βλέπω αυτό το "νήμα" και νομίζω ότι είμαι στο... 1998 (ή κάπου εκεί κοντά) μπορεί και 94 με 95 ή και πιό πριν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 24 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 24 Μαϊου 7 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Βλέπω αυτό το "νήμα" και νομίζω ότι είμαι στο... 1998 (ή κάπου εκεί κοντά) Εκείνα τα χρόνια δεν χρησιμοποιούσε η Microsoft εξίσου αποτελεσματικούς ελέγχους για την ακεραιότητα των δίσκων και δεν "μάρκαρε" ένα δίσκο ως "απαραίτητο να ελεγχθεί", όπως κάνει από τα Windows 7 και μετέπειτα. Οπότε, όσο και μοιάζει παράδοξο και δεδομένων των συνηθειών του LK, μόνο στην εποχή μας είναι πραγματιστικά πιθανό να συμβεί αυτό που συνέβη. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Μαϊου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Μαϊου Είτε 1995 Είτε 2024, η ενασχόληση με τη σαβούρα βοηθάει την ψυχή και το μυαλό. Σε προστατεύει από επισκέψεις σε Ιατρούς Είτε για αλτσχάιμερ Είτε για ψυχολογικά. Μόλις τελείωσα και με το πεταμένο λαπτοπ που βρήκα, ένα acer aspire 3000....όλα τζετ και αυτό. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 24 Μαϊου 4 λεπτά πριν, LK είπε Είτε 1995 Είτε 2024, η ενασχόληση με τη σαβούρα βοηθάει την ψυχή και το μυαλό. Σε προστατεύει από επισκέψεις σε Ιατρούς Είτε για αλτσχάιμερ Είτε για ψυχολογικά. Μόλις τελείωσα και με το πεταμένο λαπτοπ που βρήκα, ένα acer aspire 3000....όλα τζετ και αυτό. Άνοιξε το windows powershell ως administrator, γράψε wininit και πατα έντερ. Πες το και στον @trolleyνα το κάνει 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Μαϊου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Μαϊου Και αφού έλυσα τα προβλήματα τροφοδοσίας του λαπτοπ, και το σεταρα (windows 7 σε αυτό για αλλαγή ) , παίρνουμε και έναν κλώνο 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Μαϊου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Μαϊου Άσχετο-σχετικο. Τι ωραία τα έκαναν τα λαπτοπ πριν 20 χρόνια, άμεση πρόσβαση σε όλα τα components με 2 βίδες. Στα καινούργια, αν δεν είναι πάνω από 1Κ δεν υπάρχει αυτό., πρέπει να ξηλώνεις πλαστικό. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TakisB Δημοσιευμένο 24 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 24 Μαϊου 1 minute ago, LK said: Άσχετο-σχετικο. Τι ωραία τα έκαναν τα λαπτοπ πριν 20 χρόνια, άμεση πρόσβαση σε όλα τα components με 2 βίδες. Στα καινούργια, αν δεν είναι πάνω από 1Κ δεν υπάρχει αυτό., πρέπει να ξηλώνεις πλαστικό. Να αγιάσει το στόμα σου, θέλεις να αλλάξεις μια RAM και κάνεις εγχείρηση κανονική. Νομίζω όμως ότι δεν είναι θέμα τιμής αυτή η ευκολία επέμβασης στα εσωτερικά του laptop αλλά τάσης για πακετοποίηση και μεγαλύτερη φορητότητα. Δεν είναι εύκολο να πετύχεις τα πολύ λεπτά σώματα που έχουν τα λαπτοπ πλέον αν δεν τα στριμώξεις όλα μαζί. Αν μάλιστα μιλάμε για κατηγορία ultrabook, Macbook Air ή έστω και λάπτοπ με μικρή οθόνη, πχ 13,3 ίντσες και κάτω, δεν παίζει με τίποτα το άπλωμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση