Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου Και ο Vitous μέσα. What a band... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου Και με τον άλλο πύραυλο, Victor Bailey 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) . Επεξεργασμένο 18 Ιουνίου από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου Το πρώτο κομάτι που άκουσα από αυτούς ήτο: 2 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 4 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου E, μιας και ο @Shelter μας έριξε στα... βαριά ας ακούσουμε και ένα τέτοιο... 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου Ρε 'σεις, αυτοί παίζουν έτσι από τέσσερα διαφορετικά μέρη του κόσμου. 2 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου Εύγε νέοι μου Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 17 λεπτά πριν, trolley είπε Ρε 'σεις, αυτοί παίζουν έτσι από τέσσερα διαφορετικά μέρη του κόσμου. Τεράστια μπάντα, ό,τι και να ακούσεις από αυτούς είναι κορυφαίο. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου Στις 17/6/2024 στις 6:55 ΜΜ, Superfunk είπε Κάτσε ρε φιλωΟυζ,σε ΕΒΡΙΣΑ εγώ; Αν μου προσβάλεις ξανά την προσωπικοτηΣ λέγοντας μου ότι ακούω αηδίες όπως ο Γκάρυ Μουρ και ο ΣΡΒ θα τα χαλάσουμε...θα σε συλλάβω και θα σε κλείσω σε αεροστεγές ηχομονωμενο θάλαμο όπου θα παίζει το Made in Japan στο repeat για πάντα. Άκου εκεί ακούω Gary Moor και SRV.... μακρυά από εμένα, καλύτερα να γίνω κομμουνιστής δημόσιος υπάλληλος. Είσαι συμπαθών των μαμπεμπεγοζγκόνιδων έχεις κολλητηλίκια με τον Κατάρ-κ με ήπιε πως θες και όλη τη δισκοθήκη των Ντου Που Και τώρα ας χορέψουμε, το κλίμα εις την Κάρπαθο απαιτεί χορό μέχρι πρωίας με πυγοστόλες Ιταλιάνες Kaτάρ-Κ δικό σου, πιες και καμιά πέπσι μαξ να μερακλώσεις 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση