Προς το περιεχόμενο

Τι μουσική ακούτε τώρα; XV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
2 λεπτά πριν, Superfunk είπε

Jaguar είναι αφτί...?...

Τι είπες τώρα... Εμένα όλες αυτές οι φσιτ μπόινγκ guitars μου μοιάζουν ίδιες και απαράλλακτες (και ομοίως άσχημες) ? 

all this has happened before and will happen again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

Για καμιά 7-8 χρόνια εκείνη την εποχή βρισκόμασταν με το Μήτσο και είχα γνωρίσει εκτός από αυτόν το Τιτάνα και διάφορους άλλους, έβλεπα τότε τον Πιλαλή και νόμιζα πως ο τύπος ήταν χωμένος με τα μπούνια σε όλα και απεδείχθει, πως ο άνθρωπας,ούτε αλκοόλ δεν έπινε, ούτε καν τσιγάρο, δεν είχε καπνίσει, τον δε Παπαντίνα, τι να πιω ...τσάμπα πήγε και έρχονται τώρα κάτι αρκουδιαραίοι και μιλάνε για Μάλμστην ξέρω γω, ΝΤΡΟΠΗ

Επεξεργασμένο από Σαμη Παραγκα

8 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Αμάν! Λευκοί παίζουν blues!? Τιναφτάρε??

(o βιολιτζής είχε ξεμείνει απ΄το προηγούμενο live??)

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Ειλικρινά μέσα στο ΝΟΙΖ  μόνο κάτι τοστιέριδες έχουν τύχη που δήθεν κατέχουν καντάρια από νότες.

Ε, ΔΕΝ τις κατέχεται, ο άλλος με βάζει ELOY ημαρτόνε δλδ

.

Δεν έχετε όχι αυθορμητισμό, αλλά δεν ημπορείτε να γράψετε, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΑ, μια ζωή θα είστε παραφερνάλια και το χειρότερο είναι πως πέρασαν τα χρόνια και πλέον γίνατε ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ  για το σύστημα που υποστηρίζεται σα τον Παρτέρη που προσπαθώ να τον τραβήξω απ το βούρκο που έπεσε μικρός

Ας μας πιει κάποιος τον μέσο όρο ηλικίας των ενεργών μελών του πόρδουμε.

Κάτι σαχλαμπούχλες αρχαιολάγνοι σα τον Κατάρ-Κ -ΛΚ-Τρόλευ-ΣΦ-Παργκασ-Νέστορας-κλποι

Τελειώσαμε και δεν το καταλάβατε το Γκάρι Μουρ σας μέσα, τον ΣΡΒου κλοιπές αηδείες

Εξαιρείται ο Τρόλευ, που έπαιζε ντέφι στους Τοκινγκ Χεντς και έπαιρνε τας γυναίκες πάνω στα πλυντήρια  ?

Μου βγήκαν και ΑΝΙΚΡΑΤΙΣΤΕΣ οι κάμπιες και αλληλοσυγχαίρονται

Επεξεργασμένο από Σαμη Παραγκα
  • Μπερδεύτηκα 1
  • Χαχα 1

Κόλλησε η γέφυρα μ'αυτά που γράφεις και δεν κλείνει...?

image.thumb.png.d110b2961acc6c2d85170de84ecd6078.png

https://olne.gr/el/evripos-bridge/evripos-bridge-live-stream

Επεξεργασμένο από Waterfall-K
  • Χαχα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Γνώθι σαυτόν...?

Κοίτα, δίκιο έχεις εν μέρει, αλλά φόρους πληρώνουν και οι μη-μαλάκες, όπως εγώ πχ.

Οπότε μην παραπονιέσαι.?

Το παράπονό σου όμως είναι πως ήμαστε κομμουνισταί σα κράτος. Ε όχι, 200 χρόνια κυβερνάνε σόγια που γουστέρνουν Χαμουνδ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΜΟΥΝΔ ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΆ ΤΟΥς ΒΟΛΕΎΟΥΝ, ΣΑΝ ΕΣΈΝΑ τις γυναίκες τους, τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους, τα δισέγγονα, τα τρειςεγγονα τσάμπα μάγκες. Εσύ απλά απολαμβάνεις τη ζωή στο ''δυτικό μπολιτισμό'' και περιμένεις να πάρεις κάποτε το Μοντάζ Μ-Χ-Υ-Ζ 

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου