Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ναι, πως... Απλα μου αρέσει πλεον πιο πολύ η γεύση της Zero. Δεν ξέρω τι έχουν κανει, ως και πριν ένα-δυο χρόνια δεν πινόταν η Zero, αλλά σε καποια φάση άλλαξαν τη γεύση και έκτοτε πίνω Zero. Κατά τύχη ανακάλυψα την νέα γεύση, είχα παραγγείλει κανονική Coca μια φορά και μου έστειλαν τη Zero, και κόλλησα. Να σου πώ , δεν θυμάμαι ούτε τη γεύση της κανονικής μηδέ της zero....έχω να πιω από τότε που οι RS ήταν νέοι 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Δεν ξέρω τι έχουν κανει, Βάλανε Ντηπερπουλίνη. 1 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, LK είπε Από τα πιο ωραία για την εποχή Tv spots , με μουσική Garbarek Που το θυμήθηκες...Το έχω. Δεν ειναι σύνθεση του πάντως, traditional "πειραγμένο" είναι. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, LK είπε έχω να πιω από τότε που οι RS ήταν νέοι Δεν είχε ανακαλυφθεί ακόμα η Coca Cola την εποχή εκείνη... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου Μόλις τώρα, Superfunk είπε Δεν μας έφτανε ένας Samy, τώρα αποκτήσαμε και δεύτερο... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Δεν μας έφτανε ένας Samy, τώρα αποκτήσαμε και δεύτερο... τι δεν σου αρεσουν ουτε οι Blur? δεν τα πας καλα με τα cultural icons ε? ελα δες αΦτο μπας και γινεις ανθρωπΑσ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου Μόλις τώρα, Superfunk είπε τι δεν σου αρεσουν ουτε οι Blur? Όχι βέβαια! Ρε σεις, την παλεύετε καθόλου εδώ μέσα? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Όχι βέβαια! Ρε σεις, την παλεύετε καθόλου εδώ μέσα? καλα θα σου βαλω κατι που θα λατρεΠσισ, ελα χτυπησου αλυπητα με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ αυτη μπαντα 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου ....δεν υπάρχει ελπίς.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση