trolley Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Πάντως, διαβάζω ότι η Winehouse πέθανε στα 27 και έγραφε τα τραγούδια της, έστω σε συνεργασία. Η Lipa επίσης γράφει τα τραγούδια της, διαβάζω. Εγώ στα 27 το μεγαλύτερο επίτευγμά μου ήταν ότι άρχισα το κάπνισμα. Σάμη, ποια ταινία βλέπεις; 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, trolley είπε Σάμη, ποια ταινία βλέπεις; Τα κανόνια του Ναβαρόνε το πιο πιθανό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, trolley είπε Πάντως, διαβάζω ότι η Winehouse πέθανε στα 27 και έγραφε τα τραγούδια της, έστω σε συνεργασία. Η Lipa επίσης γράφει τα τραγούδια της, διαβάζω. Εγώ στα 27 το μεγαλύτερο επίτευγμά μου ήταν ότι άρχισα το κάπνισμα. Σάμη, ποια ταινία βλέπεις; https://www.ertflix.gr/vod/vod.392866-to-ainigma-e-anakrise-1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, trolley είπε Εγώ στα 27 το μεγαλύτερο επίτευγμά μου ήταν ότι άρχισα το κάπνισμα. Εσύ είσαι σκέτη ιδιοφυία... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου O Samy βλέπει F1 και μας αγνοεί. Κρίμα, και είχα μια όρεξη σήμερα να ακούσω κάνα Fall ή λίγο RS... Ας είναι. Θα ποστάρω κάτι εγώ λοιπόν, από μια καημενούλα που βλέπει τα views της Dua Lipa και της Amy Winehouse με τα κιάλια, αλλά τουλάχιστον προσπαθεί. Εδώ στα 26 της και το τρίτο της άλμπουμ, στο οποίο συνθέτει, ενορχηστρώνει, ψιλοτραγουδάει και κουτσοπαίζει πιάνο, ενώ κάτι άσχετοι τη συνοδεύουν. Aziza Mustafa Zadeh - Bana Bana Gel (1995) Aziza Mustafa Zadeh - vocals & piano Al Di Meola - ac. guitar Bill Evans - sax Stanley Clarke - bass Kai E. Karpeh De Camargo - 5-string bass Omar Hakim - drums 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε O Samy βλέπει F1 και μας αγνοεί. Κρίμα, και είχα μια όρεξη σήμερα να ακούσω κάνα Fall ή λίγο RS... Ας είναι. Θα ποστάρω κάτι εγώ λοιπόν, από μια καημενούλα που βλέπει τα views της Dua Lipa και της Amy Winehouse με τα κιάλια, αλλά τουλάχιστον προσπαθεί. Εδώ στα 26 της και το τρίτο της άλμπουμ, στο οποίο συνθέτει, ενορχηστρώνει, ψιλοτραγουδάει και κουτσοπαίζει πιάνο, ενώ κάτι άσχετοι τη συνοδεύουν. Aziza Mustafa Zadeh - Bana Bana Gel (1995) Aziza Mustafa Zadeh - vocals & piano Al Di Meola - ac. guitar Bill Evans - sax Stanley Clarke - bass Kai E. Karpeh De Camargo - 5-string bass Omar Hakim - drums Επαέ, ημπορώ να πιω, πως δεν ταιριάζει καθόλου η αισθητική μου με αυτό που ακούω και έχω ακούσει αραβική μουσική, έχω περιοδεύσει σε 7 Αραβικές χώρες- μου λείπει βέβαια η καλύτερη, το Ιράν- χωρίς γκρουπ, τουριστικά γραφεία, ξεναγούς κλπες αηδίες. Το διαβατήριό μου είναι σίγουρο πως ήταν σταμπαρισμένο απ τη μοσσάντ μετά το 90, δεν ξαναβγήκα απ τη χώρα.και αν τύχει, θα είναι μόνο για το Ιράν. Ως συνήθως, έβαλες, ΠΑΛΙ κάτι που δεν είναι αυθεντικό, απλά καλύπτει την ανάγκη σου να ακούεις τύπους που ανεβοκατεβαίνουν τοστιέρες, κλαβιέ και λαρύγγια. Σε προτιμώ σε Ντου που κατάσταση, για αυτό πάρε λίγο Fall Επεξεργασμένο 8 Ιουνίου από Σαμη Παραγκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση