Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο Σάββατο στις 06:43 PM Share Δημοσιευμένο Σάββατο στις 06:43 PM (επεξεργασμένο) Με αφορμή αυτή τη σαβούρα που έβαλες τεκνό μου Μου Τζους, θυμήθηκα εκεί μέσα προς τέλη 80 που έγινε μια αναβίωση της αμερικλάνικης μουζικής- ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΟΙ ΜΑΜΠΕΜΠΕΓΟΖΓΚΟΝΙΚΕΣ - cow rock το είχαμε ονοματίσει οι πανκ-νιουγουέιβ τότενες και είχαμε περάσει υπέροχες βραδιές σε συναυλίες σαν αυτή απ κατ. Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος πως οι 9,5 στους 10 μπουθαρίστες του ΝΟΙΖ (από τους υπάρχοντες) παίζουν καυλήτερα του Χένδριξ, αλλά αδυνατούν να παίξουν αγελαδορόκ. Το αγελαδορόκ παρεμπιπτόντως, ήταν μια φάση του στυλ, πάμε βόλτα, πίνουμε τον άμπακο συντροφιά με φίλους και τη γυναίκα και περνάμε ωραία, που όντως περνάγαμε ωραία, σε αντίθεση με τους σουβλατζίδες μαμπεμπεγοζγκόνιδες που κοίταγαν μη φύγει καμιά πενιά και σχιστεί το καλσόν, κάτι σα τις τζαζέ μπούρδες του Κατάρ-Κ Τώρα τα μέταλλα, πουλί φασαρία για το τπτ Απολαύστε υπεύθυνα, πιείτε, αλλά μην οδηγείτε και όλα θα παν καυλά Επεξεργασμένο Σάββατο στις 06:45 PM από Σαμη Παραγκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο Σάββατο στις 06:51 PM Share Δημοσιευμένο Σάββατο στις 06:51 PM @Σαμη Παραγκα νομίζω αυτό θα σου αρέσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο Σάββατο στις 06:54 PM Share Δημοσιευμένο Σάββατο στις 06:54 PM Πάμε δυνατά και καΜποΙκα ή μάλλον ινδΓιανικα www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο Σάββατο στις 07:00 PM Share Δημοσιευμένο Σάββατο στις 07:00 PM (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Με αφορμή αυτή τη σαβούρα που έβαλες τεκνό μου Μου Τζους, θυμήθηκα εκεί μέσα προς τέλη 80 που έγινε μια αναβίωση της αμερικλάνικης μουζικής- ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΟΙ ΜΑΜΠΕΜΠΕΓΟΖΓΚΟΝΙΚΕΣ - cow rock το είχαμε ονοματίσει οι πανκ-νιουγουέιβ τότενες και είχαμε περάσει υπέροχες βραδιές σε συναυλίες σαν αυτή απ κατ. Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος πως οι 9,5 στους 10 μπουθαρίστες του ΝΟΙΖ (από τους υπάρχοντες) παίζουν καυλήτερα του Χένδριξ, αλλά αδυνατούν να παίξουν αγελαδορόκ. Το αγελαδορόκ παρεμπιπτόντως, ήταν μια φάση του στυλ, πάμε βόλτα, πίνουμε τον άμπακο συντροφιά με φίλους και τη γυναίκα και περνάμε ωραία, που όντως περνάγαμε ωραία, σε αντίθεση με τους σουβλατζίδες μαμπεμπεγοζγκόνιδες που κοίταγαν μη φύγει καμιά πενιά και σχιστεί το καλσόν, κάτι σα τις τζαζέ μπούρδες του Κατάρ-Κ Τώρα τα μέταλλα, πουλί φασαρία για το τπτ Απολαύστε υπεύθυνα, πιείτε, αλλά μην οδηγείτε και όλα θα παν καυλά Ωραίο είναι αυτό - οικείο και φιλικό με τα γούστα μου Σαμυ - δεν είμαστε δα και μονόχνωτοι Επεξεργασμένο Σάββατο στις 07:01 PM από SibLt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο Σάββατο στις 07:01 PM Share Δημοσιευμένο Σάββατο στις 07:01 PM 17 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Με αφορμή αυτή τη σαβούρα που έβαλες τεκνό μου Μου Τζους, θυμήθηκα εκεί μέσα προς τέλη 80 που έγινε μια αναβίωση της αμερικλάνικης μουζικής- ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΟΙ ΜΑΜΠΕΜΠΕΓΟΖΓΚΟΝΙΚΕΣ - cow rock το είχαμε ονοματίσει οι πανκ-νιουγουέιβ τότενες και είχαμε περάσει υπέροχες βραδιές σε συναυλίες σαν αυτή απ κατ. Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος πως οι 9,5 στους 10 μπουθαρίστες του ΝΟΙΖ (από τους υπάρχοντες) παίζουν καυλήτερα του Χένδριξ, αλλά αδυνατούν να παίξουν αγελαδορόκ. Το αγελαδορόκ παρεμπιπτόντως, ήταν μια φάση του στυλ, πάμε βόλτα, πίνουμε τον άμπακο συντροφιά με φίλους και τη γυναίκα και περνάμε ωραία, που όντως περνάγαμε ωραία, σε αντίθεση με τους σουβλατζίδες μαμπεμπεγοζγκόνιδες που κοίταγαν μη φύγει καμιά πενιά και σχιστεί το καλσόν, κάτι σα τις τζαζέ μπούρδες του Κατάρ-Κ Τώρα τα μέταλλα, πουλί φασαρία για το τπτ Απολαύστε υπεύθυνα, πιείτε, αλλά μην οδηγείτε και όλα θα παν καυλά 7 λεπτά πριν, Superfunk είπε Πάμε δυνατά και καΜποΙκα ή μάλλον ινδΓιανικα Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο Σάββατο στις 07:02 PM Share Δημοσιευμένο Σάββατο στις 07:02 PM 1 λεπτό πριν, SibLt είπε Ωραίο είναι αυτό - οικείο και φιλικό με τα γούστα μου Σαμυ - δεν είμαστε τα και μονόχνωτοι μετά το δεύτερο τσιπούρ, εσύ ακούεις και ΠΑΝΚ και χορεύεις πόνγκο, δε σε φοβάμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο Σάββατο στις 07:03 PM Share Δημοσιευμένο Σάββατο στις 07:03 PM 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Εγώ, δεν έβαλα γνήσιους γελαδάριδες, ας μη τα μπλέκουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο Σάββατο στις 07:04 PM Share Δημοσιευμένο Σάββατο στις 07:04 PM Πάμε και ένα αφιερωμένο στον @Waterfall-K www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο Σάββατο στις 07:04 PM Share Δημοσιευμένο Σάββατο στις 07:04 PM (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε Εγώ, δεν έβαλα γνήσιους γελαδάριδες, ας μη τα μπλέκουμε Αν πιεις δυο-τρία τσίπουρα, θα βάλεις. Το νου σου.... Επεξεργασμένο Σάββατο στις 07:05 PM από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο Σάββατο στις 07:05 PM Share Δημοσιευμένο Σάββατο στις 07:05 PM 2 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε μετά το δεύτερο τσιπούρ, εσύ ακούεις και ΠΑΝΚ και χορεύεις πόνγκο, δε σε φοβάμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση