Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Από τα πολύ αγαπημένα μου Floyd άλμπουμς, το θεωρώ ένα από τα κορυφαία τους. Στα τελειώματα ήταν σαν μπάντα και με τον Rick Wright να έχει φύγει ήδη, το άλμπουμ αυτό δεν άρεσε και πολύ στους τότε fans. Δεν πειράζει, ξυδάκι. Το άλμπουμ έχει μουσικάρες μέσα. 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 12 minutes ago, Waterfall-K said: Από τα πολύ αγαπημένα μου Floyd άλμπουμς, το θεωρώ ένα από τα κορυφαία τους. Στα τελειώματα ήταν σαν μπάντα και με τον Rick Wright να έχει φύγει ήδη, το άλμπουμ αυτό δεν άρεσε και πολύ στους τότε fans. Δεν πειράζει, ξυδάκι. Το άλμπουμ έχει μουσικάρες μέσα. Αστειευεσαι βέβαια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Σου φαίνομαι να αστειεύομαι? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Τι να πω Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Πάμε να ακούσουμε ένα τελευταίο Floyd γιατί πλάκωσαν οι περίεργοι... Κάτι από το "Pulse" live του 1995 (rec. in 1994). Όσοι έχετε την πρώτη CD version με το κόκκινο λαμπάκι να αναβοσβήνει από πίσω να σηκώσετε το χέρι. Παλιά του άλλαζα συχνά μπαταρία, αλλά τώρα το έχω αρκετά χρόνια σβηστό. 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 11 minutes ago, Waterfall-K said: Πάμε να ακούσουμε ένα τελευταίο Floyd γιατί πλάκωσαν οι περίεργοι... Κάτι από το "Pulse" live του 1995 (rec. in 1994). Όσοι έχετε την πρώτη CD version με το κόκκινο λαμπάκι να αναβοσβήνει από πίσω να σηκώσετε το χέρι. Παλιά του άλλαζα συχνά μπαταρία, αλλά τώρα το έχω αρκετά χρόνια σβηστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, sultan of string είπε Αυτό δεν είναι το χέρι σου... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 1 minute ago, Waterfall-K said: Αυτό δεν είναι το χέρι σου... είναι το χέρι της επιστήμης που λέγαμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, sultan of string είπε είναι το χέρι της επιστήμης που λέγαμε Απάντηση του χεριού μου στο χέρι της επιστήμης: Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου νόμισα μιλούσαμε για το λαμπάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση