Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Δεν ήξερα αυτά τα παλικάρια. Dream Theaterίζουν πολύ, αλλά μου άρεσαν. O καλεσμένος Roy Khan τραγουδούσε στους καταπληκτικούς Conception και μετά στους αδιάφορους σε μένα Kamelot. Kαι μιας και τους ανέφερα, κάτι από το εκπληκτικό album Parallel Minds Επεξεργασμένο 2 Οκτωβρίου από Σπινθηροβόλος γάιδαρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε O καλεσμένος Roy Khan τραγουδούσε στους καταπληκτικούς Conception και μετά στους αδιάφορους σε μένα Kamelot. Kαι μιας και τους ανέφερα, κάτι από το εκπληκτικό album Parallel Minds Άλλο πράγμα αυτοί εδώ... Πιο power metal να το πω; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Άλλο πράγμα αυτοί εδώ... Πιο power metal να το πω; Ναι, power/progressive. Δεν είμαι και πολύ γνώστης στο είδος βέβαια. Βασικά πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, sultan of string είπε Ουάοοο... Μου άνοιξαν την όρεξη για έναν θρύλο του συγκεκριμένου μουσικού genre all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2 minutes ago, Terry RoscoeBeck5 said: Ουάοοο... Μου άνοιξαν την όρεξη για έναν θρύλο του συγκεκριμένου μουσικού genre δεν είδες το δεύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, sultan of string είπε δεν είδες το δεύτερο Το είδα, αλλά το πρώτο μου άρεσε πιο πολύ. Ήταν πιο... έντεχνο all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 8 minutes ago, Terry RoscoeBeck5 said: Το είδα, αλλά το πρώτο μου άρεσε πιο πολύ. Ήταν πιο... έντεχνο και ολίγον απο EVH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Και μετά από τα ας περάσουμε στα 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Κάπως πήγε να φύγει το θέμα προς power αλλά το φέρατε στα ίσια του γρήγορα Blind Guardian - Bright Eyes (Mr.Sandman version) 2 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση