Προς το περιεχόμενο

Τι μουσική ακούτε τώρα; XV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Άγιος είπε

π.χ Το κομμάτι που έβαλε ο cos_dr στην προηγούμενη σελίδα είναι η βαρεμάρα η ίδια... 3 νότες παίζει από την αρχή μέχρι το τέλος... βάλτε ένα δυνατό, να μάθουμε αφού έχει τόσα πολλά, σας προκαλώ

Τρεις νότες που άμα τις παίξουν όλοι οι μουσικοί του πλανήτη, ακόμα και εγώ που είμαι τέλειος και ο Vangelis ή και να την γράψουμε, του Vangelis θα ακουστεί Vangelis, εμάς θα ακουστεί σαν τον Vangelis ομως μπουααααξξξξ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ😍

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Και τίποτα άλλο να μην είχε γράψει στη ζωή του, μόνο με αυτό θα κέρδιζε μια θέση στον "Όλυμπο"

Την ταινία την έχω δει αρκετές φορές και είναι καλή, μπροστά από την εποχή της, αλλά η μουσική του Παπαθανασίου της πέφτει πολλή, την έχει ανεβάσει επίπεδο και την ξεπερνάει καλλιτεχνικά

kavagio for strings

8 λεπτά πριν, Άγιος είπε

π.χ Το κομμάτι που έβαλε ο cos_dr στην προηγούμενη σελίδα είναι η βαρεμάρα η ίδια... 3 νότες παίζει από την αρχή μέχρι το τέλος... βάλτε ένα δυνατό, να μάθουμε αφού έχει τόσα πολλά, σας προκαλώ

Μας προκαλείς κιόλας ε?🤣

Επεξεργασμένο από Waterfall-K
  • Like 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

• Moderator
7 λεπτά πριν, Άγιος είπε

Την ταινία την έχω δει αρκετές φορές και είναι καλή, μπροστά από την εποχή της, αλλά η μουσική του Παπαθανασίου της πέφτει πολλή, την έχει ανεβάσει επίπεδο και την ξεπερνάει καλλιτεχνικά

Ίσως να είναι η νο1 στις προτιμήσεις μου. H μουσική του Vangeli φυσικά και την απογείωσε. Ήταν ένα τέλειο πάντρεμα ανάμεσα στην εικόνα και στον ήχο που δημιούργησε αυτή την μοναδική ατμόσφαιρα.

Προσωπικά δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω / απομονώσω κάτι από τα δύο (ήχο- εικόνα). Στο κεφάλι μου είναι ένα και το αυτό. 

• Like 2

all this has happened before and will happen again

7 λεπτά πριν, Άγιος είπε

όλες τις ταινίες τις ξεπερνά η μουσική του Vangelis. Όποια ταινία και να φτιάχτηκε, ακόμα και την Οδύσσεια του Διαστήματος 2001, η μουσική του Vangelis την ξεπερνά καλλιτεχνικα.

Γι αυτό και υπάρχει μόνο ένας Vangelis και δεν υπάρχει άλλος.

Και δε θα υπάρξει ξανά.

Mike Tyson, Jordan, Messi θα υπάρξει άλλος ένας.

Vangelis δε θα υπάρξει.

Και σέβομαι φυσικά την άποψη σου αλλά πάνω σε αυτή ήθελα να δομήσω τη δική μου. 👺

Επεξεργασμένο από cos_dr
  • Like 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

• Moderator

Πώς τα καταφέραμε και πάλι πλακώσαμε Παπαθανασίου... Θα τα βλέπει ο Παράγκας και θα πέσει σε κατάθλιψη 😄

all this has happened before and will happen again

14 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Πώς τα καταφέραμε και πάλι πλακώσαμε Παπαθανασίου... Θα τα βλέπει ο Παράγκας και θα πέσει σε κατάθλιψη 😄

Επίτηδες το κάνει, είναι κρυφο-fan του και μας προκαλεί για να ποστάρουμε κομμάτια του και να επεκτείνει τις γνώσεις του για το έργο του...😌

• Χαχα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου