Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου Πάω να αναπαυθώ, αύριο έχω στούνδιο . Όταν κάποιοι είχαν πιανίστες, άλλοι είχανε Χαμουνδ, επιλογές είναι αυτιά μου. Βρες τώρα το αρπετσιέτορ μούφα της κιμβούρδας, διαφορετικά θα σε βάλω τη κιμβούρδα στο πωπό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου Στα βήματα των Floyd κι αυτή η μπαντάρα. Riverside - Back To The River (2007) Piotr Grudzinski - guitars Mariusz Duda - bass Michal Lapaj - keys Piotr Kozieradzki - drums Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Πάω να αναπαυθώ, αύριο έχω στούνδιο . Όταν κάποιοι είχαν πιανίστες, άλλοι είχανε Χαμουνδ, επιλογές είναι αυτιά μου. Βρες τώρα το αρπετσιέτορ μούφα της κιμβούρδας, διαφορετικά θα σε βάλω τη κιμβούρδα στο πωπό 10 λεπτά εκτέλεση... Άντε κοιμήσου, αύριο πρέπει να είσαι ξεκούραστος για να βασανίσεις όσο καλύτερα μπορείς τα αυτιά του ηχολήπτη... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου Άκου κιθάρες ρε Ματρακά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Άκου κιθάρες ρε Ματρακά Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου Ronnie Earl & The Broadcasters - Akos (live, 1993) Ronnie Earl - guitar Bruce Katz - Hammond B3 Rod Carey - bass Per Hanson - drums 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου Πιάνεται η ψυχή μου κάθε φορά... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
j.g.!!! Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου YouTube Κανάλια : Tzei Tzi - Drum Covers , Τ.Ε.Λ.Ο.Σ. - One Person's Band , Winter'Sweat - Music Upload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 1 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση