sultan of string Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, Waterfall-K said: Μπερδεύεις τον ήχο των theater organs με τον ήχο του Hammond. δεν είναι ίδιος. Μου θυμίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 38 λεπτά πριν, sultan of string είπε ενδιαφέρων βινταζε ήχος, αλλά με παραπέμπει σε πανηγύρια, λουνα παρκ, κυρ Γιώργη... Σχώρατο το παιδί μωρέ, συνήθως βάζει μουσική ασανσέρ, εστιατορίων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, Σαμη Παραγκα said: Σχώρατο το παιδί μωρέ, συνήθως βάζει μουσική ασανσέρ, εστιατορίων αν θυμάμαι καλά αυτοί δεν θέλανε στην άλλη ζωή να γίνουν σκύλοι? ενδιαφέρουσα προοπτική. το παιδί το συμπαθώ. Στην άκρα αριστερά, αλλά.... Επεξεργασμένο 7 Σεπτεμβρίου από sultan of string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 27 λεπτά πριν, sultan of string είπε Στην άκρα αριστερά, αλλά.... E? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε E? Τι δε κατάλαβες σύντροφε? Λέει ότι είσαι στην Άκρα Αριστερά και γουστέρνεις να τρώεις αγγούρι με τιμή κιλού, άνω του ενός Γιούργου Αυτό θα σε τραγουδάω ''αγαπημένε'' (μπλιαχ) ματρακά της Κανήθου όταν θα αισθανθείς τη παγωμάρα του όγγουρου εις τα οπίσθιά σου οσονούπω, συντροφιά με τσιμεντοπέδιλα ΚΟΖ, ετοίμασε τα γάντια, μην αφήσουμε αποτυπώματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου Είστε σε πολιτικό παροξυσμό. Εγώ το τελευταίο ever πολιτικό σχόλιο που έχω να κάνω είναι αυτό. PRESONUS STUDIO ONE ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Μαζί θα προχωρήσουμε Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 26 minutes ago, cos_dr said: Είστε σε πολιτικό παροξυσμό. Εγώ το τελευταίο ever πολιτικό σχόλιο που έχω να κάνω είναι αυτό. PRESONUS STUDIO ONE ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Μαζί θα προχωρήσουμε κος τα ηχεία σου είναι μπλουτουθ? ή όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Τι δε κατάλαβες σύντροφε? Λέει ότι είσαι στην Άκρα Αριστερά Πολλά έχω ακούσει για το άτομο μου, αλλά το "ακροαριστερός" ήταν μακράν το καλύτερο. Άλλα ανέκδοτα της ίδιας κατηγορίας: ο Cοs υπέρμαχος του hardware, ο Κασσελάκης πρωθυπουργός, ο Ρέμος στο Budokan, ο Samy... 47 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε ...να ακούει Αρλέτα κ.ά. παλαβά... Επεξεργασμένο 7 Σεπτεμβρίου από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, sultan of string είπε κος τα ηχεία σου είναι μπλουτουθ? ή όχι? Είμαι αυτή τη στιγμή μπροστά στα E5 XT και γράφω κάτι ψυχεδελικά γιατί με επηρέασε ο δίσκος του 666 και ακούγονται υπέροχα. Φλατίλα Τα Edifier δίπλα μου είναι και bluetooth και έχουν και ΚΣΥΛΙΝΗ επένδυση. Έχω όλα τα καλά, απλά, ΦΘΗΝΑ μεν αλλά ΤΙΜΙΑ. Και το σημαντικότερο. Έχω τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΤΙΑ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 7 minutes ago, Waterfall-K said: Πολλά έχω ακούσει για το άτομο μου, αλλά το "ακροαριστερός" ήταν μακράν το καλύτερο. Άλλα ανέκδοτα της ίδιας κατηγορίας: ο Cοs υπέρμαχος του hardware, ο Κασσελάκης πρωθυπουργός, ο Ρέμος στο Budokan, ο Samy... ...να ακούει Αρλέτα κ.ά. παλαβά... τι να μας πούν τώρα τα τζαζζζζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση