Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου Μπράβο @Superfunk, μου θυμισες ότι αυτό ήθελα να ακούσω 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 30 minutes ago, LK said: Μπράβο @Superfunk, μου θυμισες ότι αυτό ήθελα να ακούσω αυτό έχει και ωραίο ονδίβεον σε μπεβε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, sultan of string είπε αυτό έχει και ωραίο ονδίβεον σε μπεβε Πραγματικα εχει ωραιο βιδεο Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 59 λεπτά πριν, LK είπε Μπράβο @Superfunk, μου θυμισες ότι αυτό ήθελα να ακούσω Τα μπράβο και εμένα... Υπέροχο κομμάτι @LK Και σε συναφές κλίμα 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Made In Sweden. Μεγάλη γκρουπάρα λέμε (thanks Nestor) Ακούμε δύο κομματάρες από το τελευταίο τους άλμπουμ "Where Do We Begin" του 1976. Where Do We Begin Lady G The band: Tommy Korberg - vocals Georg Wadenius - guitars & back vocals Wlodek Gulgowski - keys Pekka Pohjola - bass Vesa Aaltonen - drums & percussion Επεξεργασμένο 30 Αυγούστου από Waterfall-K 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 17 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Ωραίοι στο χορό, ωραίο το Hammond XK1 (με αντιγράφει ο φλώκος), ωραίο το τεμάχιο στο μπάσο, ωραίος και ο ντράμερ που στα διαλείμματα ατ'την παιδική χαρά/μπαντούλα που τον βλέπουμε, παίζει με αληθινούς μουσικούς-θρύλους σε στούντιο και live δουλειές (με τον Don Airey των Deep Purple για παράδειγμα), αλλά: Μουσική παίζουν ποτέ, ή κοροϊδεύουν τον ντουνιά όπως στα παραπάνω βίντεα? Η αλήθεια είναι πως οι ''θρύλοι'' ζητιανεύουν να βγάλουν κανά φράγκο ε? Ε ας μείνουν ''θρύλοι'' λοιπόν και να ψωμολυσάνε, προτείνω μάλιστα να τους το πιεις να μην εξευτελίζονται οι ''θρύλοι'' Αλήθεια ο Αυλής Alleyης, έχει γράψει κανά τραγούδι? Και αν ναι, τι πωλήσεις είχε? ...δια να φτάνει και να εξευτελίζεται να παίζει με τη γκρουπάρα? Κάμπια της Κανήθου, δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, μα τα ινδάλματά σου, ΠΟΤΕ εν έγραψαν ιστορία- πλην Πατατανατσίου- δι αυτόν το συζητάμε όποτε θες για το πως και το διατί ΥΓ Πάψε να ποντάρεις σε αποδεδειγμένα μουλάρια. Μια χαρά είναι τα μουλάρια σα ζώα τα προτιμώ, αλλά όχι σα Κιμβουρδίστες. Κοίτα να μαθαίνεις χέρια, όχι ανέκδοτα χαμούνδιους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Θα ήθελα να παίξω με αυτό το παληκάρι λαίμαι όλμος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Θα ήθελα να παίξω με αυτό το παληκάρι λαίμαι όλμος Και εγώ... Μεγάλη λατρεία. 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Και εγώ... Μεγάλη λατρεία. Φρόντισες να πάιξεις με τον Παπακωνσταντίνου, τι να σε κάμνω? Τουλάχιστον έχεις να λέεις πως παίζεις με τον Παράγκα Επεξεργασμένο 30 Αυγούστου από Σαμη Παραγκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση