Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, trolley είπε Τι καλυτερότερον άσμα του βινυλίου "αισθηματική διάσωσις". ΌΛΕΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ, ΟΛΕΣ ΛΑΙΜΑΙ, ΠΆΝΩ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΌ ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ, όχι αηδείες οικιακά 4κιλα κλπ ΤΖΑΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου Αυτή μέχρι και το μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου Παρ'ότι πολλές το ισχυρίζονται, ΑΥΤΗ είναι η ορίτζιναλ έκδοση του τραγουδιού (το γνωρίζω διότι έχω το πρωτότυπο single), το οποίο Σάμη αγοράστηκε κάποια ημέρα μετά την συναυλία (ξέρεις ποια). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, trolley είπε Παρ'ότι πολλές το ισχυρίζονται, ΑΥΤΗ είναι η ορίτζιναλ έκδοση του τραγουδιού (το γνωρίζω διότι έχω το πρωτότυπο single), το οποίο Σάμη αγοράστηκε κάποια ημέρα μετά την συναυλία (ξέρεις ποια). Νομίζω πως από αύριο κιόλας θα μπαίνω στα θέματα περί πλήκτρων και θα τους τα κάνω ΤΑΝΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου Yamaha SG κάτι σα το DX7 την ίδια εποχή ΚΑΙ χαμουνδ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 7 ώρες πριν, odis13 είπε Ωραίοι, και φυσικά το προτιμώ από την original εκτέλεση. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 7 ώρες πριν, trolley είπε δείγμα από το σημαντικό αυτό άλμπουμ, το οποίο ελπίζω ότι ξέρετε Δεν το ξέραμε, τώρα το μάθαμε και το κατεβάσαμε. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 43 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε ΚΑΙ χαμουνδ Η μέρα που θα μας ποστάρεις Jimmy Smith δεν αργεί... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου Τι μουσική ακούμε τώρα ε; Είμαι σε γλέντι γάμου, παίζει κλαρίνο και γκάιντα, οι μεσαίες συχνότητες πάλλουν το τύμπανο του αυτιού μου με τρόπο δυσάρεστο, δεν ανεβάζω ηχητικό από σεβασμό στο γκρουπάκι ασούμε Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 11 λεπτά πριν, Nekkon είπε Είμαι σε γλέντι γάμου Με το που τελειώνω την ανάγνωση της τελευταίας σου φράσης, ακούγεται από την tv δίπλα «Να ζήσουν οι νύφες κι οι γαμπροί», απ'την ταινία "Ο Παπατρέχας". 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση