Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 26 Μαϊου (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 26 Μαϊου από Σαμη Παραγκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Άντε πέσε για ύπνο ρε απίθανε, 4:10 πήγε. Εγώ μόλις έβαλα πλυντήριο, έφτιαξα ένα τσάι (ναι ρε, τσάι) και συγυρίζω λίγο τη δισκοθήκη. Αρχίζουμε από τον παλιόφιλο Jeff Healey και το άλμπουμ "Mess Of Blues". 4 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 26 Μαϊου (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Άντε πέσε για ύπνο ρε απίθανε, 4:10 πήγε. Εγώ μόλις έβαλα πλυντήριο, έφτιαξα ένα τσάι (ναι ρε, τσάι) Οι στιβαροί άντριδες σαν εμένα απλά θέλουν φρέσκες χορδές τα υπόλοιπα τα φτιάνει η ικανότητα μου Επεξεργασμένο 26 Μαϊου από Σαμη Παραγκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 26 Μαϊου 5 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Οι στιβαροί άντριδες σαν εμένα απλά θέλουν φρέσκες χορδές τα υπόλοιπα τα φτιάνει η ικανότητα μου Τι αηδίες είναι αυτές (1).mp4 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 26 Μαϊου 28 λεπτά πριν, MGs είπε Θα προτιμούσες να γράψω "θορυβώδεις/ανέμπνευστοι/αδιάφοροι/κουραστικοί/ατάλαντοι"? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 26 Μαϊου 19 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Θα προτιμούσες να γράψω "θορυβώδεις/ανέμπνευστοι/αδιάφοροι/κουραστικοί/ατάλαντοι"? Το grunge σαν είδος το γνωρίζεις πιστεύω. Εαν ήσουν εσύ ιδιοκτήτης δισκογραφικής το 80 στην αμερική,δέν θα το γνωρίζαμε εμείς. Σε έχω κάνει εικόνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 26 Μαϊου 7 λεπτά πριν, MGs είπε Το grunge σαν είδος το γνωρίζεις πιστεύω. Σιγά το "είδος". Ρε συ MGs, πλάκα κάνεις πρωί πρωί? 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 26 Μαϊου 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Ωραία ταινία... 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση