Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου Guru Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Υπομονή... Είναι φιλόδοξο και μακροπρόθεσμο project ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 51 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Θείο,άσε τους φραπέδες και βγάλε τα γυαλιά,σου κλέψαν την σημαία.Στον πειραιά έχουν φτάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε Once a punk always a punk 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου Γεια σου Σάμη ομορφάντρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου Μόλις τώρα, MGs είπε Samy, βγες απ'του MGs τον λογαριασμό! 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου Αφτού σου ήπια κάμπια της κανήθου δέν είμαι εγώ,μα τα τσιμέντα χαλκής. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου Περίεργο,είμαι έξω για μπύρα και λαμβάνω στο κινητό ειδοποιήσεις απο εδώ μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 18 ώρες πριν, MGs είπε Περίεργο,είμαι έξω για μπύρα και λαμβάνω στο κινητό ειδοποιήσεις απο εδώ μέσα. Οσονούπω θα λάβεις και το κεραυνό του Δία, μα το Τουτάτη, που με συγκίσατε τη κάμπια της Κανήθου και δεν ομιλεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 26 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Οσονούπω θα λάβεις και το κεραυνό του Δία, μα το Τουτάτη, που με συγκίσατε τη κάμπια της Κανήθου και δεν ομιλεί. Ρε συ samy, ψάχνω εδώ και καιρό κάποιον να έρθει την Πρωτοχρονιά να μου σπάσει το ρόδι. Νομίζω είσαι ο πλέον κατάλληλος γι αυτό. Κοίτα κανόνισε αν μπορείς και πες μου, κι εγώ δεν θα σ'αφήσω έτσι. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση