Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Υπερκομματάρα από τον μεγάλο Ρούσσο Demis Roussos - Midnight Is The Time I Need You (1975) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Beggars Opera - Silver Peacock (1971) Martin Griffiths - vocals Ricky Gardiner - guitars & back vocals Alan Park - Hammond Virginia Scott - Mellotron & back vocals Gordon Sellar - bass & back vocals Raymond Wilson - drums Επεξεργασμένο 3 Αυγούστου από Waterfall-K 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Αν θα έπρεπε αναγκαστικά να κρατήσω ένα και μόνο άλμπουμ των Procol Harum, αυτό θα ήταν το "Something Magic" του 1977. Παρακάτω ακούμε το κορυφαίο 18λεπτο έπος "The Worm And The Tree" που πιάνει τα τρία τελευταία tracks του CD. Procol Harum - The Worm And The Tree (parts 1-3) Gary Brooker - vocals & piano Mick Grabham - guitar Pete Solley - Hammond & synths Chris Copping - bass Barrie James Wilson - drums + orchestra Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε Αν θα έπρεπε αναγκαστικά να κρατήσω ένα και μόνο άλμπουμ των Procol Harum, αυτό θα ήταν το "Something Magic" του 1977. Παρακάτω ακούμε το κορυφαίο 18λεπτο έπος "The Worm And The Tree" που πιάνει τα τρία τελευταία tracks του CD. Αν θα έπρεπε αναγκαστικά ? Δλδ σε αναγκάζουν ν ακούεις μαλακίες. Εχω τη λύση Θα έρθει βράδυ ο MG θα σε φορέσει τα τσιμεντενια βατραχοπέδιλα ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΣ και θα σε ρίξει στο πάτο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου Ανεπίδεκτος... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 8 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε Θα έρθει βράδυ ο MG θα σε φορέσει τα τσιμεντενια βατραχοπέδιλα ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΣ και θα σε ρίξει στο πάτο Θείο,εγώ έχω να αλλάξω χορδές σήμερα,να πάω τα σκυλιά στην θάλασσα,αν διαβάσεις κάτω κάτω την σύμβαση μου λέει ξεκάθαρα οτι κυριακές δέν δουλεύω. Να τον παίξω διαδικτυακά ένα Assassin's Creed? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2 ώρες πριν, MGs είπε Θείο,εγώ έχω να αλλάξω χορδές σήμερα,να πάω τα σκυλιά στην θάλασσα,αν διαβάσεις κάτω κάτω την σύμβαση μου λέει ξεκάθαρα οτι κυριακές δέν δουλεύω. Να τον παίξω διαδικτυακά ένα Assassin's Creed? Τις Κυριακές δεν αλλάζουμε χορδές, είναι αμαρτία, θα πάεις στη κόλαση 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση