Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Μαϊου Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Αν ήξερα την τόσο μεγάλη αντιπάθεια που έχει για τους Scorpions θα πόσταρα κάθε μέρα... Περίεργο... ποτέ δεν είχα ακούσει να έχει τόσο μεγάλη απέχθεια για τους Scorpions. Και όπως είπε ο Μπάμπης ήταν της πρώτης περιόδου- της καλής. Κανείς δεν θα μπορούσε να έχει τέτοιο "μίσος" για εκείνη την περίοδο με Michael Schenker και Uli Jon Roth... Πραγματικά, stranger things 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 24 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 24 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Σαμη Παραγκα είπε Παρακληση, ψάχνω να βρω τρόπο να διαγράψω το λογαριαμό στο ΝΟΙΖ και δεν βρίσκω. Αν ημπορείς σε παρακαλώ Διέγραψε τα πάντα όλα, ΕΓΏ δεν έχω καμιά σχέση με τους Σκόρπιονς, μα με τίποτα, ούτε θέλω να μιλάω με ανθρωπους που ακούνε. Σιχαίνομαι ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΈΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟΝς Παρακαλώ ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ λογαριασμό μου Ηρέμησε βρέ και καλέσαμε απολυμαντική/αντιπαρασιτική.Κατέβα απο την καρέκλα. Επεξεργασμένο 24 Μαϊου από MGs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 24 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 24 Μαϊου Με τα σκυλιά...δεν πιστεύω να εχει και με αυτά θέμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 25 Μαϊου The Flower Kings - Last Minute On Earth (2001) Hasse Froberg - vocals Roine Stolt - vocals, guitars, keys Tomas Bodin - keys Jonas Reingold - basses Jaime Salazar - drums Hasse Bruniusson - percussion 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 25 Μαϊου 4 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 25 Μαϊου 1 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Μισό, μισώ Μπάμπης και οχτακόσια κιλά σκόρπιονς, ότι πιο απαράδεκτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 25 Μαϊου OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαϊου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Eurovision 1964 4 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 25 Μαϊου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση