Προς το περιεχόμενο

Τι μουσική ακούτε τώρα; XV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν εξαιρέσουμε σε βαθμό αναγνωρισιμότητας πως έχω παίξει στην γίδια σκηνή με το Νταλάρα για 10 βράδυα όντας μποθαρίστας στους αδελφούς Κατς, έχω να θυμάμαι πως ένα βράδυ έπαιξα με τις τηλεοπτικές περσόνες 2 τραγουδάκια στο Cat's meow  μέσα 80

Γρουπάρα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ενας εξωφρενικά καλος δισκος για instrumental guitar απο τον αδικοχαμενο και ΤΕΡΑΣΤΙΟ Jaξmes Wilsey 

James Wilsey (εχω το cd που μου το ειχε στειλει ο ιδιος οταν συχναζε στο tdpri και ειχαμε γινει φιλοι :) )

• Like 3

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

6 ώρες πριν, Superfunk είπε

ενας εξωφρενικά καλος δισκος για instrumental guitar απο τον αδικοχαμενο και ΤΕΡΑΣΤΙΟ Jaξmes Wilsey 

James Wilsey (εχω το cd που μου το ειχε στειλει ο ιδιος οταν συχναζε στο tdpri και ειχαμε γινει φιλοι :) )

Και μονο οι φρασεις του και ο ήχος στο Blue Hotel και το Wicked Game θα αρκουσαν.... Σεμινάριο.

Επεξεργασμένο από Shelter

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

Μιας και πιάσαμε τους κιθαριστες που εχουν παιξει ιστορικες ηχογραφήσεις εχοντας αφησει το στιγμα τους, ο μέγας Pino Rucher απο την Απουλία ήταν μια πολυ ενδιαφέρουσα περίπτωση κιθαριστα.

Ιταλός και συνεπως γαλουχημένος στην Ευρωπαικη μουσική (και ειδικα την Ιταλικη) αλλά και στην αμερικανική καθως οι αμερικανοι ειχαν βαση στην περιοχή του και απο μικρος επαιζε με ορχηστρες διαφορα τζαζοειδη οπως οι Λαβράνοι εδώ.

Πιο γνωστος στην Ιταλια για τη συνεργασία του με την Mina και δυστυχώς άγνωστος για τις κιθάρες που έγραψε στον Ennio Morricone για τα western του, μεταξυ των οποιων τις κιθάρες του στο Fistful of dollars

Εδώ ένα τεμάχιο  με την Mina

image.thumb.jpeg.6b06ab54706df95f6aa4303efbffb183.jpegimage.thumb.jpeg.cde57e6f6f237c609025b3056e19dbb5.jpegimage.thumb.jpeg.7ad5b5a740113e79b1fe6ce0b793871e.jpegimage.jpeg.8ffd6d992eb4617979813b987852f182.jpegimage.thumb.jpeg.6b882578bc59f53a2ce9047ac85a0cac.jpeg

• Like 3

33 λεπτά πριν, Shelter είπε

μεταξυ των οποιων η φοβερη φραση στο soundtrack του

Νομιζα οτι εκει επαιζε ο Alessandroni

6 λεπτά πριν, methylene blue είπε

Νομιζα οτι εκει επαιζε ο Alessandroni

Εχουν περασει και χρονια και ξεχασα. Σωστα. Ο Rucher επαιξε στο Fistfull of dollars όλες τις κιθάρες.

Αλλαξα και το post σχετικα.

• Like 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου