Waterfall-K Δημοσιευμένο Πέμπτη στις 09:08 PM Share Δημοσιευμένο Πέμπτη στις 09:08 PM (επεξεργασμένο) Lord / Dickinson / Bonamassa Επεξεργασμένο Πέμπτη στις 09:08 PM από Waterfall-K 4 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο χθες στις 12:02 AM Share Δημοσιευμένο χθες στις 12:02 AM (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο χθες στις 12:03 AM από Σαμη Παραγκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες Αν εξαιρέσουμε σε βαθμό αναγνωρισιμότητας πως έχω παίξει στην γίδια σκηνή με το Νταλάρα για 10 βράδυα όντας μποθαρίστας στους αδελφούς Κατς, έχω να θυμάμαι πως ένα βράδυ έπαιξα με τις τηλεοπτικές περσόνες 2 τραγουδάκια στο Cat's meow μέσα 80 Γρουπάρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες ενας εξωφρενικά καλος δισκος για instrumental guitar απο τον αδικοχαμενο και ΤΕΡΑΣΤΙΟ Jaξmes Wilsey James Wilsey (εχω το cd που μου το ειχε στειλει ο ιδιος οταν συχναζε στο tdpri και ειχαμε γινει φιλοι :) ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση