Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου Βλέπω στο πέρασμα του χρόνου κάτι αλτέρνατιβ του στυλ Σέλτερ και καταντάνε χειρότερα κι από ΣΦ που φαντάζομαι έχει Γιαπωνέζα πεθερά , η ο Σερ που έχει Σουηδό πεθερό Δε βαριέσαι, θα τη παλέψουμε κι ας είναι χαμένη η μάχη ΚΑΙ ο πόλεμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 4 ώρες πριν, Shelter είπε δεν φτάνει ούτε στο μικρό δάχτυλο τον μυθικό Javier Solis ενταξει εδω παμε σε επιπεδα Καζαντζιδη και Tonja La Negra μινΙσεαδικωΣ 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Βλέπω στο πέρασμα του χρόνου κάτι αλτέρνατιβ του στυλ Σέλτερ και καταντάνε χειρότερα κι από ΣΦ που φαντάζομαι έχει Γιαπωνέζα πεθερά , η ο Σερ που έχει Σουηδό πεθερό Δε βαριέσαι, θα τη παλέψουμε κι ας είναι χαμένη η μάχη ΚΑΙ ο πόλεμος Εμένα με βρίσκεις και στο alternative, με βρίσκεις και στο ροκ (ολα τα ρεύματα) και στο μαμπεμπεγοζγκόν (όλα τα ρεύματα) και στην κλασσική τόσο την οργανική όσο και την τραγουδιστική είτε όπερα ή lied ή όρατοριο. Και στο λαικο και στο ρεμπετικο, και στο doggiestyle και στο Μεξικο και την Κούβα και την Κολομβία και την Αργεντινή και το Περού και τη Βενεζουέλα. Για να μην πουμε για την country και για μπαλάντα τύπου americana που την εχω κανει διατριβη. Και φυσικά τα ανακατεύω όλα και στο μούλτι αν τα θελει κάποιος βελουτέ (που ειναι και το συνηθέστερο). Μένω μακριά από το μέταλ, το πανκ και το φανκ (δεν το εχω με τίποτα απο τα 3). Επεξεργασμένο 10 Νοεμβρίου από Shelter Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 3 ώρες πριν, Shelter είπε Εμένα με βρίσκεις και στο alternative, με βρίσκεις και στο ροκ (ολα τα ρεύματα) και στο μαμπεμπεγοζγκόν (όλα τα ρεύματα) και στην κλασσική τόσο την οργανική όσο και την τραγουδιστική είτε όπερα ή lied ή όρατοριο. Και στο λαικο και στο ρεμπετικο, και στο doggiestyle και στο Μεξικο και την Κούβα και την Κολομβία και την Αργεντινή και το Περού και τη Βενεζουέλα. Για να μην πουμε για την country και για μπαλάντα τύπου americana που την εχω κανει διατριβη. Και φυσικά τα ανακατεύω όλα και στο μούλτι αν τα θελει κάποιος βελουτέ (που ειναι και το συνηθέστερο). Μένω μακριά από το μέταλ, το πανκ και το φανκ (δεν το εχω με τίποτα απο τα 3). Φιλαράκι, μπασμά ΔΕΝ έχει. Σε μαμπεμπεγζοζγκόνιδες δεν δίνω ακούς εκεί όχι Φανκ, Οχι Πανκ Θα φάτε ΠΑΝΚ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 5 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Φιλαράκι, μπασμά ΔΕΝ έχει. Σε μαμπεμπεγζοζγκόνιδες δεν δίνω 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 10 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Φιλαράκι, μπασμά ΔΕΝ έχει. Σε μαμπεμπεγζοζγκόνιδες δεν δίνω ακούς εκεί όχι Φανκ, Οχι Πανκ Θα φάτε ΠΑΝΚ Μας χρωστάς γλωσσολογική ανάλυση σε αυτό τον όρο. Ετοιμολογία, ρίζα και παρελκόμενα Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Είσαι από αυτούς που αν χρειαστεί να διαβάσουν Παπαδιαμάντη(ΟΎΤΕ τα μάνιουαλ δε διαβάζεις) θα θες μετάφραση στα Νεοελληνικά, ομοίως και η κασκαρίκα ο Σέλτερ Ένας από τους σπουδαιότερους δίσκους της Ροκ Επεξεργασμένο 10 Νοεμβρίου από Σαμη Παραγκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε Ένας από τους σπουδαιότερους δίσκους της Ροκ Το Ροκ το ξέρει? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 4 minutes ago, Shelter said: Μας χρωστάς γλωσσολογική ανάλυση σε αυτό τον όρο. Ετοιμολογία, ρίζα και παρελκόμενα mybabywasgone.... (εχω περάσει απο αυτή τη φάση) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση