Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 18 Οκτωβρίου από Σπινθηροβόλος γάιδαρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) ''Δεν μπορώ να ψηφίσω γιατί 1) Ο αγαπημένος μου κιθαρίστας είναι ο Blackmore, 2) Ερωτεύτηκα τη στρατ λόγω του Knopfler, 3) Έπαθα τη πλάκα μου όταν άκουσα τον SRV, 4) Ο αγαπημένος μου δίσκος είναι το Bluesbreakers, 5) Η αγαπημένη μου μπάντα είναι οι Lizzy, 6) Ο αγαπημένος μου ήχος ειναι'' Και βάζει έναν γνωστό ΜΑΜΠΕΜΠΕΓΟΖΓΌΝΗ Έχεις πάρει ΛΕΥΚΟ απολυτήριο, που γράφει, ΟΠΟΥ-ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ σας χρειαστούμε. Ευγενικά, πολιτική προστασία, να αλλάξετε καμιά πάπια, ή μήπως χρειαστεί να αλλάξουμε σε εσάς καμιά. Σε βαθιμό που σκέβομαι μήπως ο Πατατανατσίου-τσίου είναι καυλήτερος συνθέτης. Ήμαρτόνε, φέρελπις σε λέει ο άλλος...κελ καταστρόφ Επεξεργασμένο 18 Οκτωβρίου από Σαμη Παραγκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου tele.................................................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε Έχεις πάρει ΛΕΥΚΟ απολυτήριο, που γράφει, ΟΠΟΥ-ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ σας χρειαστούμε Αναλόγως από που πήρες το λευκό απολυτήριο. Έχω λευκό απολυτήριο, και πίστεψε με, δεν θα ήθελες να είσαι στην -τότε- θέση μου έστω και για έναν (1) μήνα (vs 23 στην περίπτωση μου). Άραξε φλώρε και μην σχολιάζεις μαλακιωδώς αν δεν ξέρεις κάποιες καταστάσεις. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση