Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Roy Buchanan - In The Beginning (1974) Roy Buchanan - guitar Neil Larsen - keys Kenny Tibbetts - Συμπονώ, υποθέτω πως έχασες κάποιον στενό συγγενή φίλο, ή συγγενή, να ζήσετε να τον θυμάστε. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Λίγο τζινάκι πριν την έξοδο δεν βλάπτει. Τζιν χωρίς μουσική όμως δεν λέει. Οπότε: Rodney Jones - The Undiscovered Few (1999) Rodney Jones - guitar Shedrick Mitchell - piano Mark Sherman - vibes Lonnie Plaxico - bass Eric Harland - drums Robert Allende - percussion + horn section Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Κι ένα για τον Samy, που γουστάρει Χαμούνδ. Ronnie Foster - Alone Again (Naturally) [1973] 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 12 Οκτωβρίου από Σπινθηροβόλος γάιδαρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 31 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Κι ένα για τον Samy, που γουστάρει Χαμούνδ. Ronnie Foster - Alone Again (Naturally) [1973] Α θέλω κι εγώ αφιέρωση, πολύ σεβεντίλα, ωραίες αρμονίες και βέβαια πάντα βιολιά για να δέσει το γλυκό .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Jet72 είπε Α θέλω κι εγώ αφιέρωση, πολύ σεβεντίλα, ωραίες αρμονίες και βέβαια πάντα βιολιά για να δέσει το γλυκό .... Αύριο, φεύγω τώρα. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Ότι άγγιγμα και ρυθμικό feel σαν του ανδρός δεν υπάρχει όμοιό του εκεί έξω είναι γνωστό, αλλά για τo συγκεκριμένο outro solo τι να πεις... γενικά μιλώντας, από τις πιο δυνατές και κουλ στιγμές του συγκεκριμένου άλμπουμ. Πολύ ωραία παραγωγή το τελευταίο άλμπουμ του μεγάλου.. και το καυλάντισμα εδώ πολύ φρέσκο σαν άκουσμα. Αυτοσχεδιασμός, ήχος, συνθετική φόρμα... ή αλλιώς, τα απάτητα μονοπάτια του Allan. Συγκλονιστικός. Όλο το κομμάτι κομψοτέχνημα.. και όταν κλιμακώνεται η φάση στο keyboard solo, πάντα μου κάνει κάτι. Απλή και αδιανόητη μπασογραμμή, άρρωστο μπιτ. Επεξεργασμένο 12 Οκτωβρίου από fusionakis 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, fusionakis είπε Συγκλονιστικός. Μακράν ο μεγαλύτερος ηλεκτρικός κιθαρίστας που έχει περάσει απο τον πλανήτη Γη. 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Παίζει να είναι στο τοπ 10 των πιανιστων του πλανήτη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση