Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Cee Cee James - Wounds (2012) Cee Cee James - vocals Robert 'Slideboy' Andrews - guitar Susan Julian - keys Dan Mohler - bass Chris Leighton - drums & percussion Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 4 Οκτωβρίου από Σπινθηροβόλος γάιδαρος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Έχει πάει να φάει λουκουμάδες δίπλα στο λιμεναρχείο, οπότε επικρατεί υγεία στο πόρδουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καθόσον έχει να δώκει σήμα κανά 24ωρο, θεωρώ πως οι λουκουμάδες έκαναν δουλίτσα και πλέον αναπαύεται σε τόπο χλοερό Α ρε Κατάρ-κ , εις ανάμνησίν σου ταύτο Λοιπόν αυτός ο συνδυασμός κιθαρώνε είναι ο πιο ενδιαφέρον μετά απο οτιδήποτε έχει σχέση με Τέλε . Αυτό το γύπσον ήταν πάντα σούπερ και μάλλον το μοναδικό που συμπαθούσα πάντα Επεξεργασμένο 5 Οκτωβρίου από Σαμη Παραγκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Ούτε ραντεβού να είχαμε ρε μπαγάσα... Μια και πέρασες απ'τα μέρη μας, έλα να σε τρατάρω ένα blues που μόλις ανέβασα στο youtube. Μην ξεχάσεις να κάνεις like και subscribe στο κανάλι μου. Andy J. Forest & The Snapshots - Back On The Street (1982) Andy J. Forest - vocals & harmonica Steve Werner - guitar James Thompson - sax Jim Lang - Hammond Davey SRB - bass Gary Durrett - drums Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 29 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Everyday malakia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Έτος 2054, σε κάποιο απομακρυσμένο ορεινό χωριό και μέσα σε ένα καφενείο στο οποίο ακούγεται δυνατά blues μουσική, ο υπέργηρος ιδιοκτήτης του, Samy, συζητάει με έναν νεαρό τουρίστα. - "Και δεν μου λες παππού, πού έμαθες να ακούς τόσο πχιοτική blues μουσική? Πραγματικά με εντυπωσίασες με τις καλόγουστες και ψαγμένες επιλογές που κάνεις, καθώς και τις γνώσεις σου πάνω στο αντικείμενο." - "Μεγάλη ιστορία γιε μου, με πας πολλά χρόνια πίσω. Δάσκαλος και μέντορας μου ήταν ο περιβόητος Blues/Jazz/Prog Guru Waterfall-K, κατά κόσμον Κώστας Α......ς, τον οποίο είχα γνωρίσει διαδικτυακά σε ένα Ελληνικό τεχνικό μουσικό φόρουμ. Την εποχή εκείνη άκουγα ότι μαλακία μπορείς να σκεφτείς, από Rolling Stones μέχρι The Fall, για να πάρεις μια ιδέα της μουσικής κατάντιας που είχα τότε. Ευτυχώς και για καλή μου τύχη γνώρισα αυτόν τον εξαίρετο άνθρωπο και δάσκαλο, και έκτοτε η ζωή μου άλλαξε προς το καλύτερο σε όλους τους τομείς, όχι μόνο μουσικά..." Επεξεργασμένο 5 Οκτωβρίου από Waterfall-K 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση