Προς το περιεχόμενο

Τι μουσική ακούτε τώρα; XV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καθόσον έχει να δώκει σήμα κανά 24ωρο, θεωρώ πως οι λουκουμάδες έκαναν δουλίτσα και πλέον αναπαύεται σε τόπο χλοερό

Α ρε Κατάρ-κ , εις ανάμνησίν σου ταύτο

Λοιπόν αυτός ο συνδυασμός κιθαρώνε είναι ο πιο ενδιαφέρον μετά απο οτιδήποτε έχει σχέση με Τέλε . Αυτό το γύπσον ήταν πάντα σούπερ και μάλλον το μοναδικό που συμπαθούσα πάντα

Επεξεργασμένο από Σαμη Παραγκα
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ούτε ραντεβού να είχαμε ρε μπαγάσα...? 

Μια και πέρασες απ'τα μέρη μας, έλα να σε τρατάρω ένα blues που μόλις ανέβασα στο youtube.

Μην ξεχάσεις να κάνεις like?? και subscribe✌?️ στο κανάλι μου.?

Andy J. Forest & The Snapshots - Back On The Street (1982)

Andy J. Forest - vocals & harmonica
Steve Werner - guitar
James Thompson - sax
Jim Lang - Hammond
Davey SRB - bass
Gary Durrett - drums

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Έτος 2054, σε κάποιο απομακρυσμένο ορεινό χωριό και μέσα σε ένα καφενείο στο οποίο ακούγεται δυνατά blues μουσική, ο υπέργηρος ιδιοκτήτης του, Samy, συζητάει με έναν νεαρό τουρίστα.

- "Και δεν μου λες παππού, πού έμαθες να ακούς τόσο πχιοτική blues μουσική? Πραγματικά με εντυπωσίασες με τις καλόγουστες και ψαγμένες επιλογές που κάνεις, καθώς και τις γνώσεις σου πάνω στο αντικείμενο."

- "Μεγάλη ιστορία γιε μου, με πας πολλά χρόνια πίσω.? Δάσκαλος και μέντορας μου ήταν ο περιβόητος Blues/Jazz/Prog Guru Waterfall-K, κατά κόσμον Κώστας Α......ς, τον οποίο είχα γνωρίσει διαδικτυακά σε ένα Ελληνικό τεχνικό μουσικό φόρουμ. Την εποχή εκείνη άκουγα ότι μαλακία μπορείς να σκεφτείς, από Rolling Stones μέχρι The Fall, για να πάρεις μια ιδέα της μουσικής κατάντιας που είχα τότε.? Ευτυχώς και για καλή μου τύχη γνώρισα αυτόν τον εξαίρετο άνθρωπο και δάσκαλο,? και έκτοτε η ζωή μου άλλαξε προς το καλύτερο σε όλους τους τομείς, όχι μόνο μουσικά..."

image.gif.2e4cdb898e855bfa720baf742efaace1.gif

Επεξεργασμένο από Waterfall-K
  • Χαχα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου