Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 30 Σεπτεμβρίου από Σπινθηροβόλος γάιδαρος 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου Δεν ξέρω τι... όνειρο είδα σήμερα με τους... πυραύλους κιθαρίστες 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου Τέλος οι εξάχορδοι... Ώρα να επανέλθω στην... κανονικότητα 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Τέλος οι εξάχορδοι... Ώρα να επανέλθω στην... κανονικότητα Τι μπάντα ήταν αυτή ρε π@#$%η μου... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Τι μπάντα ήταν αυτή ρε π@#$%η μου... Έλα μου ντε... Δεν ξέρουν τα παιδιά- κάποιος Weckl, ένας Gambale, ένας άλλος Patitucci, μα που τους βρήκε; Μπρρρ... τρόμος τα παιδιά 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου Μια και μου τους θύμησες, πάρε ένα κομμάτι παρακάτω από το πρώτο τους live. Η μπάντα ήταν ακόμα στο πρώτο στάδιο, δεν είχαν καν όνομα και ήταν trio, και ο Corea πειραματιζόταν με νέους μουσικούς και ρεπερτόριο. Το live αυτό έγινε μετά από λίγες μέρες προβών και ήταν το πρώτο gig με τους συγκεκριμένους μουσικούς. Chick Corea Elektric Band - Tweek Chick Corea - Rhodes John Patitucci - bass Dave Weck - drums Recorded live at Elario's, La Jolla, CA on April 19, 1985. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 12 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Προτιμάω την original έκδοση του 1977, την "...Spanish Highway". Έξω οι Τούρκοι απ'την Κύπρο! Ουστ! Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση