Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 32 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Αυτός αριστερά του Φαν Μπάστεν, ποίος είναι, ο Βαμβακούλας? Ναι... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Ο καλύτερος μαθητής του Παπαθανασίου είμαι ΕΓΩ 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Εύμορφο καινουργές ασθματάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 31 λεπτά πριν, cos_dr είπε Παρακάτω ένα μικρό απόσπασμα από την ηχογράφηση του συγκεκριμένου track στο στούντιο του στην Αθήνα. V1.mp4 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Παρακάτω ένα μικρό απόσπασμα από την ηχογράφηση του συγκεκριμένου track στο στούντιο του στην Αθήνα. V1.mp4 30.4 MB · 0 downloads To λατρεύω. Εγώ το έφτιαξα νομίζω το κομμάτι, δεν μπορεί, εγώ, εγώ είμαι ο Παπαθανασίου, ΕΓΩ! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, cos_dr είπε To λατρεύω. Εγώ το έφτιαξα νομίζω το κομμάτι, δεν μπορεί, εγώ, εγώ είμαι ο Παπαθανασίου, ΕΓΩ! Ο Κατάρ -Κ είναι, που είναι ξάδελφος του μπατζανάκι του προπάππου του Πατατανατσίου. Εσύ είσαι ο Ζαν, ο Μισέλ, ο Ζάρι της Μαρίνα Σαττι το καμάρι 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Ο Κατάρ -Κ είναι, που είναι ξάδελφος του μπατζανάκι του προπάππου του Πατατανατσίου. Εσύ είσαι ο Ζαν, ο Μισέλ, ο Ζάρι της Μαρίνα Σαττι το καμάρι Samy: Πάω τα σκουπίδια έξω, ταΐζω 5-6-10 γάτες που περιμένουν έξω απ'την εξώπορτα, φτιάχνω φραπέ γλυκό με γάλα και επανέρχομαι να ποστάρω κάτι που, ως συνήθως, δεν θα σ'αρέσει. Stay tuned. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Samy: Πάω τα σκουπίδια έξω, ταΐζω 5-6-10 γάτες που περιμένουν έξω απ'την εξώπορτα, φτιάχνω φραπέ γλυκό με γάλα και επανέρχομαι να ποστάρω κάτι που, ως συνήθως, δεν θα σ'αρέσει. Stay tuned. Ρε προγκρέσιβ Μποφίλιε Δευτέρα-Τρίτη θα είμαι Κάνηθο, θα σε φολιάσω και θα σε κάνω λίπασμα με τσιμεντοπέδιλα στο Ποσειδώνιο λιβάδι του Ευρίπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Terry, ο φίλος σου τώρα στον ΑΝΤ1... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση