Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Τι είναι τούτο; Πρώτη φορά το βλέπω/ ακούω. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Κοίτα να δεις τι μου ήρθε να ακούσω τώρα... Περίεργο Από τα ελάχιστα κομμάτια των DP που προτιμώ να τα ακούω στη στούντιο εκτέλεση παρά σε live. Είναι τέλεια δομημένο και παιγμένο, και με τον ήχο που πρέπει. Κι όσο κι αν έχει "καεί" από τα εκατομμύρια φορές που έχει ακουστεί, παραμένει Top. Άλλο level Sammmmmmmmmmmmmy, άλλο level.... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Τι είναι τούτο; Πρώτη φορά το βλέπω/ ακούω. Me too Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 53 λεπτά πριν, Nestoras είπε Το παίζω. Εσύ μπορείς; Δεν έχω στραβοκάστερ καρδιά μου, ακόμα όλμος και να είχα με τη καμία δεν θα ήθελα να παίξω αυτό το άθλιο πράμα των Ντου Που Βέβαια μια Λόλα θα την έπαιζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου Γενεθλιάζει σήμερα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 12 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Τι είναι τούτο; Πρώτη φορά το βλέπω/ ακούω. Δεν ξέρω. Η περιγραφή στο βίντεο κάτι αναφέρει αλλά δεν ασχολήθηκα περαιτέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Δεν ξέρω. Η περιγραφή στο βίντεο κάτι αναφέρει αλλά δεν ασχολήθηκα περαιτέρω Άσε, δεν νομίζω να υπάρχει ελπίδα με αυτούς. Αφού ρώτησα τον @Nestoras και δεν ήξερε, δεν θα ξέρει κανείς... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε δεν θα ξέρει κανείς... Ούτε ο Καταρράκτης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 19 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Ούτε ο Καταρράκτης? Δεν έχω ιδέα... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου Τι τραβάω για την τέχνη... 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση