SibLt Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε 21 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε που κρύφτηκες μαρή συναγρίδα του Southampton? W-K, δες βοήθεια για υποκοριστικά παρακάτω Επεξεργασμένο 11 Αυγούστου από SibLt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου To "Μικρο(τ)σίρκο" είναι ότι πρέπει για την περίπτωση του... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 15 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε To "Μικρο(τ)σίρκο" είναι ότι πρέπει για την περίπτωση του... Ναι, ανήκει στα προστατευόμενα είδη - ο αγαπητός μας Αν και, τώρα που το σκέφτομαι, βρίσκω καλύτερο το "μαρή συναγρίδα του Southampton" που σκαρφίστηκες προηγουμένως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Ο πρώτος διδάξας λαίμαι. Αυτό το εφιερώνω στον Πσάμη. 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, trolley είπε Ο πρώτος διδάξας λαίμαι. Αυτό το εφιερώνω στον Πσάμη. H jungle/rave είναι η Music of Ages. εδώ ο φίλος έκανε fusion με hard rock/rock alternative. Καλό break beat. Είναι πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης, τον υποστηρίζει καλά παρόλο τον θα έλεγα αχταρμά που όμως αυτά τα fusion είναι από τα αγαπημένα μου, οι μιξεις των αγαπημένων μου ειδών, τα κάνω και εγώ σε κάποια κομμάτια μου, ξεκινάω με ambient rock και καταλήγω σε σκυλάδικο τσιφτετέλι με τελείωμα death metal Καλός ο David αυτός, Bowie? Του εύχομαι τα καλύτερα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Μονο και μονο για το πως πρεπει να ειναι το ΚΟΙΝΟ σε ενα live το βαζω, το ασμα ειναι all time classic ετσι κι αλλιως 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Town Called Malice, ε;.... Αυτά είναι, μερικά τραγούδια μένουν μόνο και μόνο από την εντύπωση που σου κάνει ο τίτλος τους, πριν ακόμη τα ακούσεις... Να, άλλο ένα (ωραία το λέει ο φιόγκος). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 15 λεπτά πριν, cos_dr είπε H jungle/rave είναι η Music of Ages. εδώ ο φίλος έκανε fusion με hard rock/rock alternative. Καλό break beat. Είναι πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης, τον υποστηρίζει καλά παρόλο τον θα έλεγα αχταρμά που όμως αυτά τα fusion είναι από τα αγαπημένα μου, οι μιξεις των αγαπημένων μου ειδών, τα κάνω και εγώ σε κάποια κομμάτια μου, ξεκινάω με ambient rock και καταλήγω σε σκυλάδικο τσιφτετέλι με τελείωμα death metal Καλός ο David αυτός, Bowie? Του εύχομαι τα καλύτερα Αχ Δαυίδ, μόνο που τότε που τα έβγαζε αυτά φίλτατε, ακόμα μπουσούλαγες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, trolley είπε ωραία το λέει ο φιόγκος). Όντως, αλλά παραμένει φιοΝγκος 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 40 λεπτά πριν, SibLt είπε Ναι, ανήκει στα προστατευόμενα είδη - ο αγαπητός μας Κακώς. Στα είδη προς εξόντωση θα έπρεπε να ανήκει, και εμείς που τον τρώμε στη μάπα στα προστατευόμενα είδη. Σαν ευάλωτη/ευπαθή ομάδα δε θα έπρεπε να παίρνουμε και 5-6 επιδόματα. 18 λεπτά πριν, Superfunk είπε Όντως, αλλά παραμένει φιοΝγκος Και Φα δίεση μάλιστα... ΦιοΝγκος.mp4 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση