MGs Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, MGs είπε Μη παιδεύεσαι, κάτι τύποι σα τον Κατάρ-κ και τον Τρόλευ, μόνο Yes-Πατατανατσιου και σμοκ ον δε γουατα Όσο για τον άλλο, δεν χρειάζεται να με χτίσει ανδριάντα, εγώ ακούει Fall Επεξεργασμένο 18 Ιουλίου από Σαμη Παραγκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου A ρε έρμε James Brown, που να΄ξερες ότι θα πόσταρε ο Samy κομμάτια σου στο ΝΟΙΖ. Ευτυχώς δεν ζεις να το δεις, αλλιώς θα πέθαινες... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε A ρε έρμε James Brown, που να΄ξερες ότι θα πόσταρε ο Samy κομμάτια σου στο ΝΟΙΖ. Ευτυχώς δεν ζεις να το δεις, αλλιώς θα πέθαινες... Στην ανάλυση που τα βάζει,εγώ νόμιζα οτι είναι ο Σάμη στα νιάτα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε A ρε έρμε James Brown, που να΄ξερες ότι θα πόσταρε ο Samy κομμάτια σου στο ΝΟΙΖ. Ευτυχώς δεν ζεις να το δεις, αλλιώς θα πέθαινες... Φάγαμε στη μάπα τα πνευστά των Ντου που, τις μαύρες τραγουδιάρες και τα σόουλ τους, οπότε δεν έχω να πιω κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Ζει αυτός? Τον είχa δει κάποτε live εκέι στα '90s με Πουλικάκο, είχαν έρθει σε ένα καλοκαιρινό club. Τον Πούλικα τον έχω δει αρκετές φορές μόνο του, ερχόταν συχνά στα μέρη μου. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 13 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ζει αυτός? Τον είχa δει κάποτε live εκέι στα '90s με Πουλικάκο, είχαν έρθει σε ένα καλοκαιρινό club. Τον Πούλικα τον έχω δει αρκετές φορές μόνο του, ερχόταν συχνά στα μέρη μου. Αντιπαρέρχομαι τας αιθρίας που λες, επειδή όλμοςψάχνεις, θέλω αυτό το άσθμα, με τον ίδιο πιτσιρικά, στο ίδιο τραγούδι με μαύρη ΤΕΛΕ, το εξαφάνισαν αι αλήται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 10 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Αντιπαρέρχομαι τας αιθρίας που λες, επειδή όλμοςψάχνεις, θέλω αυτό το άσθμα, με τον ίδιο πιτσιρικά, στο ίδιο τραγούδι με μαύρη ΤΕΛΕ, το εξαφάνισαν αι αλήται Δεν σε πιάνω σήμερα Samy. Άλλαξες ποτό ρε συ? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου Πάντα τσιπούρ, μαυρη Τέλε, ίδιος μικρός, το ίδιο άσθαμα, ίδιο άσθμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση