Άγιος Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 22 λεπτά πριν, MGs είπε Ας ελπίσουμε ούτε και σήμερα,να έχω θέμα να τρολλάρω στο νησί. Στους ομίλους τους έγραφα οτι οι Γεωργιανοί τους πήραν την σημαία,έβαλαν 4 σταυρούς και παίζουν καλύτερη μπάλα απο αυτούς. Εγώ είμαι με την Αγγλία, τους Ισπανούς δεν τους πάω από το 2005 στον τελικό του παγκοσμίου μπάσκετ, είχα πάθει ένα σοκ το οποίο δεν έχω ξεπεράσει 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 51 λεπτά πριν, sultan of string είπε ωραίο παιδί! (ο μούσιας) Κι εγώ που νόμιζα … InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 40 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Η μπασίστρια δίπλα είναι η Ελευθερία? Ωρέ της μοιάζει λαίμαι έτσε ασπρομάλλα που είναι Με τη καλή κουβέντα στο στόμα είσαι. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 26 λεπτά πριν, Άγιος είπε Εγώ είμαι με την Αγγλία, τους Ισπανούς δεν τους πάω από το 2005 στον τελικό του παγκοσμίου μπάσκετ, είχα πάθει ένα σοκ το οποίο δεν έχω ξεπεράσει We drank him 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 20 λεπτά πριν, Άγιος είπε Εγώ είμαι με την Αγγλία, τους Ισπανούς δεν τους πάω από το 2005 στον τελικό του παγκοσμίου μπάσκετ, είχα πάθει ένα σοκ το οποίο δεν έχω ξεπεράσει Κανέναν από του δύο εγώ,αλλά στο copa μεγάλη αγάπη η Αργεντινή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, Nestoras είπε Με τη καλή κουβέντα στο στόμα είσαι. Πάντα, το ωραίο να λέγεται. Παρεμπιπτόντως, έβλεπα ένα οβίνδεο ψες με τους Κατουράν Κατουράν και σας θυμήθηκα παλιοΠερμαθούλες καθότι ο μπασίστας έπαιζε με ένα μπάσο που με θύμισε κάτι Ντάιον, η Λευτερίτσα θα τα θυμάται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου (επεξεργασμένο) O οσάμα μπίν λάντεν μόλις δημοσίευσε ένα μήνυμα για να αποδείξει οτί τελικά είναι ζωντανός. Το τηλεοπτικό μήνυμα λίγον δευτερολέπτων τον δείχνει να λέει οτι η εθνική αγγλίας ήταν,για άλλη μια φορά,χάλια σήμερα. Η μυστική υπηρεσία της αγγλίας δέν το έλαβε σοβαρά υπ όψην,αφου υποστήριξε οτί αυτό το μήνυμα θα μπορούσε να έχει γραφτεί οποιαδήποτε στιγμή μέσα στα τελευταία 50 χρόνια. Επεξεργασμένο 14 Ιουλίου από MGs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου Είναι δύσκολη η ζωή του συνθέτη-μουσικού πολυοργανίστα και σκηνοθέτη. Τα ακόλουθα οβίνδεο, είναι από 2 διαφορετικά πρότζεκτ, που λαίμαι και ημείς οι σπάνιοι Κομμάτι απ την επερχόμενη ταινία Οβίνδεο από πρότζεκτ με τον αδελφό Ατρέου Όλα υπό δοκιμή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου Αυτο το ΜΠΑΧΜΟΥΤ BETA πόσες εκτελέσεις το έχετε γράψει? Πρέπει να υπάρχουν καμιά 20ριά. Ως και εγώ το έχω διασκευάσει. Καταλήξτε επιτέλους κάπου και βγάλτε το σε βινύλιο 253gr. BTW, ωραία δουλειά κάνουν εκεί στο...Sudio 111. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση