Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 10 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Αυτό βέβαια που ακόμα δεν έχεις εξηγήσει, είναι πως γίνεται όλες αυτές οι αρλούμπες που ακούεις ενώ γραφτήκαν την εποχή του πάπυρου με τα τότε μέσα, εσύ τα ακούεις καλύτερα σε γΟΥΑΒ ΚΑΙ ΓΑΒ ΓΑΒ. Δεν μπορώ να εξηγώ τα αυτονόητα. Στην ερώτηση σου btw βρίσκεται και η απάντηση. 12 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Επίσης, θα ήθελα να σε γνωστοποιήσω Εσύ φίλτατε δεν μπορείς να μου γνωστοποιήσεις τίποτα, τουλάχιστον σε αυτά τα θέματα. Ελα, βάλε κάνα RS τώρα και μην ασχολείσαι με τα χωράφια του παππού σου, τα ξέρει καλύτερα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου Πάω να δω τον αγώνα. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε Ole Frimer Band - Heliporten (2014) Ole Frimer - vocals & guitar Palle Hjorth - keys Jesper Bylling - bass Claus Daugaard - drums Τον έχω δει στο Malmo festival αυτόν. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, Nestoras είπε Τον έχω δει στο Malmo festival αυτόν. Έλα ρε, σοβαρά? Ωραίος. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 33 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Έλα ρε, σοβαρά? Ωραίος. Ναι στη σκηνή του Malmo-Kopenhagen blues connection. Έχω ανεβεί κι εγώ με την host band. 3 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, Nestoras είπε Ναι στη σκηνή του Malmo-Kopenhagen blues connection. Έχω ανεβεί κι εγώ με την host band. Άψογος 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου Η Αγγλία δεν έχει πάρει ποτέ το Εuro ενώ η Ελλάδα το έχει πάρει αυτό... τρελό kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 22 minutes ago, Nestoras said: Ναι στη σκηνή του Malmo-Kopenhagen blues connection. Έχω ανεβεί κι εγώ με την host band. ωραίο παιδί! (ο μούσιας) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 13 λεπτά πριν, Άγιος είπε Η Αγγλία δεν έχει πάρει ποτέ το Εuro ενώ η Ελλάδα το έχει πάρει αυτό... τρελό Ας ελπίσουμε ούτε και σήμερα,να έχω θέμα να τρολλάρω στο νησί. Στους ομίλους τους έγραφα οτι οι Γεωργιανοί τους πήραν την σημαία,έβαλαν 4 σταυρούς και παίζουν καλύτερη μπάλα απο αυτούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 33 λεπτά πριν, Nestoras είπε Ναι στη σκηνή του Malmo-Kopenhagen blues connection. Έχω ανεβεί κι εγώ με την host band. Η μπασίστρια δίπλα είναι η Ελευθερία? Ωρέ της μοιάζει λαίμαι έτσε ασπρομάλλα που είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση