Nestoras Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου Ζέστη... Να δροσιστούμε λίγο με την εξαιρετική Akiko Tsuruga. Akiko Tsuruga - So Cute, So Bad (live) Akiko Tsuruga - Hammond B3 Graham Dechter - guitar Jeff Hamilton - drums Recorded live at Alvas Showroom, San Pedro, LA on January 22, 2017. Μια μανία αυτή η γυναίκα να κυκλοφορεί τα άλμπουμς της με διαφορετικό εξώφυλλο σε Ιαπωνία και ΗΠΑ... 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου Έψαξες πουλί να βρεις αυτή την Ακίκο Τσουγκράνα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Έψαξες πουλί να βρεις αυτή την Ακίκο Τσουγκράνα? Αρκετά, και άξιζε τον κόπο. 12 άλμπουμς της έχω. Αν θες να στα βάλω σε ένα RAR φάκελο και να στα ανεβάσω κάπου να τα πάρεις να τα ακούς, μπας και ανοίξει κάνα αυτί και φύγει η τσιμεντόσκονη που έχει μαζευτεί, μη ντραπείς να μου το ζητήσεις. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου Όσο το σκέφτεσαι: Akiko Tsuruga - Blues For Bandit (2014) Akiko Tsuruga - Hammond B3 John Hart - guitar Jeff Hamilton - drums 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 8 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Αρκετά, και άξιζε τον κόπο. 12 άλμπουμς της έχω. Αν θες να στα βάλω σε ένα RAR φάκελο και να στα ανεβάσω κάπου να τα πάρεις να τα ακούς, μπας και ανοίξει κάνα αυτί και φύγει η τσιμεντόσκονη που έχει μαζευτεί, μη ντραπείς να μου το ζητήσεις. Αυτά τα ΡΑΡ θα έχουν ποιότητα, ή θάναι μούφα σα τα βινύλια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε Αυτά τα ΡΑΡ θα έχουν ποιότητα, ή θάναι μούφα σα τα βινύλια? Τα άλμπουμς μου είναι πάντα πχιοτικά. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Όσο το σκέφτεσαι: Akiko Tsuruga - Blues For Bandit (2014) Akiko Tsuruga - Hammond B3 John Hart - guitar Jeff Hamilton - drums Το φουσκί να είναι σιτεμένο Ακάκιεεεεεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου Μόλις τώρα, Σαμη Παραγκα είπε Το φουσκί να είναι σιτεμένο Ακάκιεεεεεεεε Πας φιρί φιρί να φας κάνα φούσκο! Vegos sfaliara.mp4 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου Αλλαγή κλίματος. Tasavallan Presidentti - Milky Way Moses (1974) Eero Raittinen - vocals Jukka Tolonen - guitars & keys Pekka Poyry - saxes, flute, pianos Heikki Virtanen - bass Vesa Aaltonen - drums & percussion Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση