Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, cos_dr είπε Ποια KRK έχεις, δε θυμάμαι, τα classic 5? Tα Rokit 6 / G3. Φέτος κλείνουν 10 χρόνια μαζί μου. Επεξεργασμένο 10 Ιουλίου από Waterfall-K 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Tα Rokit 6 / G3. Φέτος κλείνουν 10 χρόνια μαζί μου. Τα Gen 4 τα 5 θα έπαιρνα αλλά τα Presonus τα προτίμησα για λόγους που θα γράψω στο προσεχές review μου. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 5 λεπτά πριν, cos_dr είπε Τα Gen 4 τα 5 θα έπαιρνα αλλά τα Presonus τα προτίμησα για λόγους που θα γράψω στο προσεχές review μου. Πόσο τα πήρες? Και πόσο ζυγίζει το ένα? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Πόσο τα πήρες? Και πόσο ζυγίζει το ένα? Εγώ λέω να το συζητήσουμε στο topic που θα ανοίξω , όχι τίποτε άλλο, απλά για μην χαλάει το thread και χάνεται και η πληροφορία. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου Οκ, συνεχίζω με την γκρουπάρα. Uriah Heep - Weep In Silence (1976) David Byron - vocals Mick Box - lead guitars Ken Hensley - keys, guitars, back vocals John Wetton - bass & back vocals Lee Kerslake - drums & back vocals 5 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου Να ποστάρω κι εγώ το αγαπημένο μου (τηρώντας το format του @Waterfall-K) Uriah Heep - July Morning (1971) David Byron - vocals Mick Box - lead guitars Ken Hensley - keys, guitars, back vocals Paul Newton - bass Ian Clarke - drums 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Uriah Heep, μια top συνθετικά και εκτελεστικά μπάντα που συνεχίζει ακόμα και σήμερα να ηχογραφεί πολύ καλά άλμπουμς, ενώ παραμένει μία από τις πλέον ενεργές live rock μπάντες του πλανήτη. Ακούμε παρακάτω δύο κορυφαία κομμάτια από το δεύτερο άλμπουμ τους "Salisbury" (1971), τo "Time To Live" και το ομώνυμο 16λεπτο fusion αριστούργημα. Time To Live Salisbury Lineup: David Byron - vocals Mick Box - lead guitars & back vocals Ken Hensley - Hammond, guitars, back vocals Paul Newton - bass & back vocals Keith Baker - drums + brass & woodwind orchestra Επεξεργασμένο 10 Ιουλίου από Waterfall-K 4 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου Στις 9/7/2024 στις 11:57 ΜΜ, Terry RoscoeBeck5 είπε Καλά βρε... σατανά... Τη γέφυρα; Τι σχήμα είναι αφτό; Τη τελευταία φορά που χάζευε Ντου που και ξέχασε να αλλάξει τα νερά, κοίτα τι έγινε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση