sultan of string Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2 minutes ago, trolley said: Γιατί άσχετο; Στο ίδιο άλμπουμ δεν είναι; σχετιζεται ΚΑΙ ΑΥΤΟ με τον ερωτα τον συγκεκριμενο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, sultan of string είπε σχετιζεται ΚΑΙ ΑΥΤΟ με τον ερωτα τον συγκεκριμενο??? Εννοείται... σε αυτή την κατάσταση και το Veteran Of Psychic Wars, ερωτικό τραγούδι μου φαινόταν... Επεξεργασμένο 8 Ιουλίου από trolley Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 3 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 23 λεπτά πριν, trolley είπε Εκείνα τα χρόνια ήμουν ερωτευμένος με μία συμμαθήτρια και είχα ανακαλύψει το εν' λόγω άσμα το οποίο πρέπει να το άκουσα 3.000.000 φορές. Δεν θα πατήσω play γιατί είναι ενοχλητική η ανάμνησις. Πίττα; 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου Just now, Nestoras said: Πίττα; γύρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 11 λεπτά πριν, trolley είπε Εννοείται... σε αυτή την κατάσταση και το Veteran Of Psychic Wars, ερωτικό τραγούδι μου φαινόταν... Ααααααααααααααααααααααααχ.......τι μου θύμισες τώρα ωρέ Trolley.... Λιγο πριν πάω φανταρος, ήμουν τραγικά καψούρης με μια Ράνια. Μιλάμε για καψούρα του θανατά, δεν περιγράφεται. Σε κάποια φάση φεύγω για φαντάρος και παρουσιάζομαι Τρίπολη. Το μόνο καλό ήταν ότι εκεί τουλάχιστον θα την ξέχναγα. Πρώτη μέρα στο κέντρο λοιπόν και μπαίνω στην τουαλέτα, και τι βλέπω γραμμένο πάνω στον τοίχο με μαρκαδόρο? "Κώστας + Ράνια = " Αν είναι δυνατόν... Έκανα μια βδομάδα να συνέλθω. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Κώστας + Ράνια = Λαμημένη Γκουγκλ... όλα τα ξέρουν οι λούστηδες... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου Μόλις τώρα, trolley είπε Λαμημένη Γκουγκλ... όλα τα ξέρουν οι λούστηδες... Το '91 δεν υπήρχε Γκουγκλ... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Το '91 δεν υπήρχε Γκουγκλ... Αυτό είναι το αστείο ρε τρελέ. Τα υπόλοιπα, είπαμε... ήταν δυσάρεστα... 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση