trolley Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 5 λεπτά πριν, sultan of string είπε Εκείνα τα χρόνια ήμουν ερωτευμένος με μία συμμαθήτρια και είχα ανακαλύψει το εν' λόγω άσμα το οποίο πρέπει να το άκουσα 3.000.000 φορές. Δεν θα πατήσω play γιατί είναι ενοχλητική η ανάμνησις. 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 3 minutes ago, trolley said: Εκείνα τα χρόνια ήμουν ερωτευμένος με μία συμμαθήτρια και είχα ανακαλύψει το εν' λόγω άσμα το οποίο πρέπει να το άκουσα 3.000.000 φορές. Δεν θα πατήσω play γιατί είναι ενοχλητική η ανάμνησις. συγνώμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, sultan of string είπε συγνώμη Ε... όχι δα... με το pattern που έχεις, είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα το έβαζες. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 5 λεπτά πριν, trolley είπε Εκείνα τα χρόνια ήμουν ερωτευμένος με μία συμμαθήτρια και είχα ανακαλύψει το εν' λόγω άσμα το οποίο πρέπει να το άκουσα 3.000.000 φορές. Δεν θα πατήσω play γιατί είναι ενοχλητική η ανάμνησις Το πάτησα κατά λάθος.Sorry Trolley! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2 minutes ago, trolley said: Ε... όχι δα... με το pattern που έχεις, είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα το έβαζες. δηλαδή ...μου την ειχες στημένη??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 10 λεπτά πριν, trolley είπε Εκείνα τα χρόνια ήμουν ερωτευμένος με μία συμμαθήτρια και είχα ανακαλύψει το εν' λόγω άσμα το οποίο πρέπει να το άκουσα 3.000.000 φορές. Δεν θα πατήσω play γιατί είναι ενοχλητική η ανάμνησις. Κύριε trolley, ορίστε και ένα επί της αναμνήσεώς σας για τη συμμαθήτριά σας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, sultan of string είπε δηλαδή ...μου την ειχες στημένη??? Τι να λέμε τώρα... κάθε (μα κάθε) φορά που πίνω εσπρέσο, θυμάμαι το Espresso Love. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου Μόλις τώρα, SibLt είπε ορίστε και ένα επί της αναμνήσεώς σας για τη συμμαθήτριά σας Ρε' σεις βαλτοί είσαστε; Είναι δύο εβδομάδες τώρα που στήνω ένα audio streaming server και αυτός που μου έδωσε τα data έχει μέσα ΜΟΝΟ το Blood On The Tracks. Πρέπει να το έχω ακούσει πενήντα φορές ΟΛΟ. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2 minutes ago, trolley said: Τι να λέμε τώρα... κάθε (μα κάθε) φορά που πίνω εσπρέσο, θυμάμαι το Espresso Love. χμμμ άσχετο πάλι. Το έχει το φόρουμ ε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, sultan of string είπε άσχετο πάλι. Γιατί άσχετο; Στο ίδιο άλμπουμ δεν είναι; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση