kosthrash Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου Νέο single από τον Lachy. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Έχω 14 άλμπουμς, αλλά δεν τρελαίνομαι... Εγώ όμως ναι. Και πήρα και το … 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου Μόλις τώρα, Nestoras είπε Εγώ όμως ναι. Και πήρα και το … Όταν λέω "δεν τρελαίνομαι" δεν εννοώ βέβαια ότι δεν μου αρέσουν, τα 14 άλμπουμς τους δεν τα έχω τυχαία. Απλά δεν είναι και το "cup of tea" μου στο Prog είδος. Τεράστια γκρουπάρα και μουσικοί αναμφισβήτητα και με πολύ ιδιαίτερο στυλ. Δύσκολα ακούσματα και παιξίματα, δεν είναι για "χόρταση", τουλάχιστον για τα γούστα μου. Απαραίτητο άκουσμα για κάθε σοβαρό progrock ακροατή. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου Oι Spock's Beard έχουν φανερές επιρροές από Gentle Giant. Άλλη τεράστια μπάντα και μεγάλη αγάπη. Ίσως η μεγαλύτερη ProgRock μπάντα των τελευταίων 30 χρόνων. Εννοείται ότι και για αυτούς ισχύει το "Απαραίτητο άκουσμα για κάθε σοβαρό progrock ακροατή". 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου Λευκό (τυρί) ηλεχτρικό βλουζ απ τη μία, τύπου βλουζ απ την άλλη και στα καπάκια προγκ ροκ... και μετά με λέει ο άλλος, ''ε δεν θα ακούμε και προιστορικά μπλουζ τύπου Ρομπερτ Τζόνσον'' 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου Έλα παιδιά, αρκετά γελάσαμε με τα χάλια σας, κλειδώστε το να πάμε σπίτια μας. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση