Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Walter Trout - All I Want Is You (2012) Walter Trout - vocals, guitars, harmonica Skip Edwards - Hammond B3 Rick Knapp - bass Michael Leasure - drums Eric Corne - percussion Επεξεργασμένο 5 Ιουλίου από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου Σήμερα έκανα κάτι που απέφευγα εδώ και 40 χρόνια, δηλαδή άκουσα τη δεύτερη πλευρά του Thick As A Brick, η οποία είναι ο ορισμός του "ας γεμίσουμε το δίσκο", εκτός από μία μαγική στιγμή. Περιμένω ένα μεγάλο και ποιοτικό παγωτό, και τον σεβασμό σας για την περιπέτειά μου. 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, trolley είπε άκουσα τη δεύτερη πλευρά του Thick As A Brick Τι άκουσες λέει?... Ααααα, σε βινύλιο αναφέρεσαι. Είχα να ακούσω αυτή τη φράση κάποιες δεκαετίες. Δεν είμαι φίλος της μπάντας, αλλά το συγκεκριμένο άλμπουμ μού άρεσε λόγω της Prog φύσης του. Έχω να το ακούσω πάρα πολλά χρόνια. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 15 minutes ago, trolley said: Σήμερα έκανα κάτι που απέφευγα εδώ και 40 χρόνια, δηλαδή άκουσα τη δεύτερη πλευρά του Thick As A Brick, η οποία είναι ο ορισμός του "ας γεμίσουμε το δίσκο", εκτός από μία μαγική στιγμή. Περιμένω ένα μεγάλο και ποιοτικό παγωτό, και τον σεβασμό σας για την περιπέτειά μου. αριστούργημα μπρος πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, sultan of string είπε αριστούργημα μπρος πίσω Αριστούργημα μπρος-πίσω, θα το κάνουμε ακατάλληλο το νήμα με άσεμνες φωτογραφίες. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου Κατέχει κανείς σας από Gentle Giant; Ιδού το μόνο πράγμα που κυκλοφόρησαν που μπορείς να το πεις "κανονικό τραγούδι". Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 5 minutes ago, trolley said: Αριστούργημα μπρος-πίσω, θα το κάνουμε ακατάλληλο το νήμα με άσεμνες φωτογραφίες. ενοούσα και η πρώτη και η δεύτερη πλευρά αυτά μόνο για γνωρίζοντας τι εστί πλευρά. ώρες ώρες μου αρέσει η δεύτερη περισσότερο 1 minute ago, trolley said: Κατέχει κανείς σας από Gentle Giant; Ιδού το μόνο πράγμα που κυκλοφόρησαν που μπορείς να το πεις "κανονικό τραγούδι". γιαυτό και το πιο αδύναμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, sultan of string είπε ενοούσα και η πρώτη και η δεύτερη πλευρά Το κατάλαβα αγαπητέ. Είμαι ολίγον παραδοξολόγος, τα πάντα για ένα χαμόγελο. Πάντως, δεν το άκουσα σε βινύλιο, δεν είμαι τόσο άρρωστος. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 17 λεπτά πριν, trolley είπε Κατέχει κανείς σας από Gentle Giant; Έχω 14 άλμπουμς, αλλά δεν τρελαίνομαι... 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση